Trash

Αναστασία Γιούσεφ: Εμφανίστηκε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με τον μάνατζερ της και τρέλανε τους κριτές

Αναστασία Γιούσεφ: Εμφανίστηκε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο με τον μάνατζερ της και τρέλανε τους κριτές
Αναστασία Γιούσεφ: Παρότι όλοι πίστευαν ότι θα χόρευε και θα μας έδειχνε το ταλέντο της και τις ικανότητες της εκείνη εμφανίστηκε με διαφορετικό ρόλο.

Ένα γνώριμο πρόσωπο για πολλούς εμφανίστηκε στο χθεσινό (22/1) επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ειδικότερα, στις auditions εμφανίστηκε η Αναστασία Γιούσεφ και ο νεαρός μάνατζερ της, Ευθύμης Μάρκου.

Αν και οι κριτές περίμεναν να δουν στη σκηνή τη γνωστή performer τελικά έμειναν άφωνοι όταν είδαν να χορεύει ο νεαρός άνδρας. Αναστασία Γιούσεφ

Πέρασε στην επόμενη φάση

«Καταπληκτικός σαν manager στα social media από τα 16 του κιόλας, είδα αυτό το αστέρι», είπε η Αναστασία Γιούσεφ για τον Ευθύμη Μάρκου και εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές.

Ο Ευθύμης Μάρκου χόρεψε εκπληκτικά, οι κριτές ενθουσιάστηκαν, του έδωσαν συγχαρητήρια και θα διαγωνισθεί  στην επόμενη φάση.

Η χορεύτρια μίλησε δημοσίως για τις απολαβές τις από προωθητικές ενέργειες και συμφωνίες

Στις μηνιαίες απολαβές της από τις προωθητικές ενέργειες στο Instagram έχει αναφερθεί δημοσίως η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ. Όπως έχει υποστηρίξει τα έσοδά της από τις συμφωνίες στο Instagram μπορεί μέσα σε ένα μήνα να αγγίξουν τις 10.000 ευρώ. Αναστασία Γιούσεφ

Αφορμή στάθηκε η πρόταση για την τηλεοπτική Φάρμα, καθώς η Γιούσεφ συνέκρινε τις απολαβές της με τα κέρδη που της υποσχέθηκαν από την συμμετοχή της στο ριάλιτι.

«Δεν υπερβαίνει πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από τη δουλειά μου. Ένας καλός μήνας με αρκετά give away και διαφημίσεις στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ» ισχυρίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments