Trash

Σάσα Μπάστα: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram  

Σάσα Μπάστα: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram   
Το ανύπαρκτο στρινγκ της Σάσας Μπάστα που γκρέμισε το instagram  

Σάσα Μπάστα, η ξανθιά ντίβα με τις εντυπωσιακές καμπύλες.

Γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, αλλά και την ενασχόλησή της κατά καιρούς με το τραγούδι ή τις απόπειρές της να μας καταπλήξει ως παίκτρια ριάλιτι.

Το πρόσφατο εγχείρημά τη, ήταν  η εμφάνισή της στη Φάρμα, όπου μαζί με την άλλη γυναίκα «φωτιά» έπαιξαν με τα «αισθήματα» των φτωχών αρσενικών τηλεθεατών…

Η κούκλα Σάσα, δεν σταματάει να «αναστατώνει», διαθέτει αξιοζήλευτο κορμί, με πλούσιο στήθος και γλουτούς που ζαλίζουν. Επειδή το ξέρει, φροντίζει και να το επιδεικνύει όπου και όπως μπορεί. Φανατική των μικροσκοπικών ρούχων…γενικότερα, δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση τα μαγιό της ή καλύτερα το κάτω μέρος, που περιορίζεται σε ένα απλά και ταπεινό στρινγκ της, ίσα ίσα για να αποκαλύπτει τα τατουάζ της. Άλλωστε στη Μύκονο, όπου βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο, οι εμφανίσεις μπορούν να είναι πιο …ελεύθερες!

Έτσι η Σάσα δεν το πολυσκέφτεται, βάζει ότι πιο ..απλό και «ανύπαρκτο» υπάρχει και κάνει τη μεγαλοπρεπή εμφάνισή της, προκαλώντας ίλιγγο.

Δείτε εδώ το ανύπαρκτο στριγνκ που γκρέμισε το isntagram και θαυμάστε!

 Όταν η Σάσα μας συστήθηκε για τη Φάρμα

“Είμαι η Σάσα και έχω μια κορούλα 2,5 χρονών. Δηλώνω χαζομαμά και όλη μου η μέρα της ανήκει!!! Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι η γυμναστική… Πού αλλού; Σε παιδότοπο φυσικά! Μην το υποτιμάτε… Χρειάζεται πολύ τρέξιμο, «στόχο με μπαλάκια» και να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένη! Εξάλλου, για να φτάσω στη «Φάρμα», είχα τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μου που είναι ο σύζυγός μου και η οικογένειά μου! Η πίστη μου στον Θεό είναι ακλόνητη και πιστεύω πως μια προσευχή μπορεί να μετακινήσει απ’ τη θέση τους μέχρι και τα βουνά! Χαίρομαι που θα είμαι κοντά στη φύση και σε ζώα. Επειδή είμαι παιδί από επαρχία, αυτό μου είναι κάτι πολύ γνώριμο! Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα αγωνίσματα για να μάθω και εγώ τα όριά μου. Πάνω απ’ όλα στόχος μου δεν είναι το έπαθλο, αλλά να το ζήσω στο έπακρο!”, είπε η ίδια πριν μπει στο ριάλιτι περιπέτειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments