Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: 87 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: 87 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Δεκαοκτώ νεφροπαθείς έχει μεταφέρει η Πυροσβεστική από διάφορα σημεία της Αττικής σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση.

Σε ετοιμότητα το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Δεκαοκτώ νεφροπαθείς έχει μεταφέρει η Πυροσβεστική από διάφορα σημεία της Αττικής σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση. Μέχρι πριν λίγη ώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος είχε δεχθεί 87 κλήσεις σε όλη την χώρα, εκ των οποίων οι 68 ήταν από την Αττική.

Οι κλήσεις αφορούν την παροχή βοήθειας σε άτομα που είναι εντός των ακινητοποιημένων οχημάτων τους, νεφροπαθείς που χρειάζεται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για αιμοκάθαρση, καθώς και τη μεταφορά ηλικιωμένων σε συγγενικά τους πρόσωπα ή στο ίδιο τους το σπίτι. Κακοκαιρία «Ελπίδα»

Τονόιζεται ότι από χθες το βράδυ έχει τεθεί σε μερική επιφυλακή το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετεί στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, Αττικής, Μαγνησίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Κυκλάδων και νήσου Σκύρου, με τα συνεργεία που βρίσκονται στις βάσεις των πυροσβεστικών υπηρεσιών να είναι σε ετοιμότητα.

Για  την Αττική και την κακοκαιρία που την πλήττει, από το πρωί 50 οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να δώσουν βοήθεια  όπου υπάρχει ανάγκη.

Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει βάλει στην κατάψυξη όλη τη χώρα, ενώ το χιόνι έχει ήδη κάνει την εμφάνιση τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Λεωφόρο Μαραθώνος. Το pagenews.gr δημοσιεύει αποκλειστικές εικόνες από την περιοχή. Ακόμη, δείτε αποκλειστικές εικόνες από Δροσιά, Νέα Ερυθραία και από άλλες περιοχές της Αθήνας. Αυτήν την ώρα, λόγω κακοκαιρίας έχουν προκληθεί πολύ μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία, τόσο στην Λεωφόρο Μαραθώνος όσο και από άλλες περιοχές. Ακόμη, υπάρχουν προβλήματα και τροποποιήσεις δρομολογίων στα ΜΜΜ. Κακοκαιρία «Ελπίδα»

Η πιθανότητα για χιονόστρωση σε περιοχές της Αττικής

  • Γλυφάδα: 60%
  • Πειραιάς: 70%
  • Σύνταγμα: 85%
  • Μαρούσι: 100%
  • Κηφισιά: 100%
  • Διόνυσος: 100%
  • Εθνική οδός – Μαλακάσα: 100%
  • Εθνική οδός – Μαρτίνο: 100%
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments