Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Αγωγή από οικογένεια νεκρού πεζοναύτη- Ζητά αποζημίωση 25 εκατομμύρια δολάρια

Άλεκ Μπάλντουιν: Αγωγή από οικογένεια νεκρού πεζοναύτη- Ζητά αποζημίωση 25 εκατομμύρια δολάρια
Άλεκ Μπάλντουιν: Αγωγή 25 εκατομμύρια δολάρια υπέβαλε η χήρα και οι αδελφές πεζοναύτη που πέθανε στο Αφγανιστάν, κατά του ηθοποιού.

Οι γυναίκες έκαναν μήνυση στον ηθοποιό επειδή εκείνος μέσω δημοσίευσης του στο Instagram, χαρακτήρισε τη μία από τις αδελφές ως «ταραχοποιό» επειδή παρευρέθηκε στην Ουάσιγκτον κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου πέρυσι. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το People, η οικογένεια ζητά αποζημίωση 25 εκατομμύρια δολάρια συν τα δικαστικά έξοδα για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, δυσφήμιση, αμέλεια και πρόκληση συναισθηματικού άγχους. Άλεκ Μπάλντουιν

Όλα άρχισαν την προηγούμενη χρονιά, ο Μπάλντουιν δώρισε 5.000 δολάρια στη Roice McCollum, επειδή ο αδερφός της, Rylee McCollum, ήταν μεταξύ των 13 Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στις 26 Αυγούστου στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Η Roice μάζευε χρήματα για τη χήρα και την αγέννητη κόρη του αδερφού της, αποκάλυψε το CNN

Ωστόσο, σύμφωνα με την νέα αγωγή, ο Μπάλντουιν έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram στη Roice στις 3 Ιανουαρίου 2022, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία σχεδόν ενός έτους από τις ταραχές στην Ουάσιγκτον.

Τη ρώτησε αν ήταν η ίδια γυναίκα που είχε πάρει  τα χρήματά του. Εκείνη απάντησε στον ηθοποιό ότι παρευρέθηκε στη συγκέντρωση, αλλά είπε ότι ήταν εκεί νόμιμα και ότι η διαμαρτυρία της ήταν ειρηνική.

«Όταν έστειλα τα χρήματα για τον αείμνηστο αδερφό σου, από πραγματικό σεβασμό για τις υπηρεσίες του σε αυτή τη χώρα, δεν ήξερα ότι ήσουν ταραχοποιός της 6ης Ιανουαρίου», είπε ο ηθοποιός σύμφωνα με την αγωγή.

«Η διαμαρτυρία είναι απολύτως νόμιμη στη χώρα και έχω ήδη συνομιλήσει με το FBI. Ευχαριστώ, να έχεις μία όμορφη ημέρα!» του απάντησε εκείνη.

Ωστόσο όσο αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, η Roice ποτέ δεν συνελήφθη, κατηγορήθηκε ή καταδικάστηκε για κανένα έγκλημα που σχετίζεται με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση. Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Μπάλντουιν δεν έμεινε ευχαριστημένος  με την εξήγησή της και της απάντησε: «Δεν νομίζω. Οι δραστηριότητές σου είχαν ως αποτέλεσμα την παράνομη καταστροφή κρατικής περιουσίας, τον θάνατο ενός αξιωματικού επιβολής του νόμου, την επίθεση κατά της πιστοποίησης των προεδρικών εκλογών. Αναδημοσίευσα τη φωτογραφία σου. Καλή τύχη».

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Μπάντουιν συνέχισε να μοιράζεται τη δημοσίευση της Roice στη δική του ροή στο Instagram, η οποία οδήγησε σε «εκατοντάδες μηνύματα μίσους», όπως αναφέρει η αγωγή.

Φαίνεται ότι τόσο η Roice όσο και ο Μπάλντουιν έχουν σβήσει  την εν λόγω ανάρτηση

Ωστόσο, η αγωγή αναφέρει ότι ο Μπάλντουιν δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση και μοιράζοντας τη φωτογραφία, «πυροδότησε την ένταση», με αποτέλεσμα να γίνουν αποδέκτες απεχθών μηνυμάτων και θανατικών απειλών όχι μόνο η Roice McCollum αλλά και η άλλη αδερφή του Rylee McCollum, η Cheyenne McCollum, και η χήρα του, Jiennah McCollum.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments