Ελλάδα

Ιερέας – Κάτω Πατήσια: Απολογείται σήμερα – Επιμένει ότι είναι αθώος

Ιερέας – Κάτω Πατήσια: Απολογείται σήμερα – Επιμένει ότι είναι αθώος
Ιερέας - Κάτω Πατήσια: «Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας».

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες και επιμένει στο ότι είναι αθώος ο Ιερέας στα Κάτω Πατήσια. Οι αποκαλύψεις τις ανήλικης ανατριχιάζουν όσα διηγήθηκε. Ενώπιον των Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος έχει συλληφθεί για τον βιασμό ανήλικης. Να επισημάνουμε ότι ο συλληφθέντας κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από όπου και θα ξεκινήσει για να απολογηθεί. Βέβαια με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του παραιτήθηκε.  Ιερέας - Κάτω Πατήσια

Οικονομικά κίνητρα

Όπως είχε μεταφέρει ο Alpha, ο κατηγορούμενος θα ισχυριστεί ότι πίσω από την καταγγελία της ανήλικης, κρύβονται οικονομικά κίνητρα.

«Βοηθούσα την οικογένεια της ανήλικης με πόρους του φιλόπτωχου ταμείου και με όποιον τρόπο μπορούσα ως ιερέας. Όταν σταμάτησαν οι δωρεές που έκανα στην οικογένειά της, επειδή είχαν ανάγκη και άλλοι ενορίτες, τότε πιστεύω ξεκίνησε να μπαίνει στο μυαλό της η ιδέα να με καταγγείλει στις αρχές προκειμένου να με εκβιάζει», είπε αρχικά ο  ιερέας και αυτά αναμένεται να πει και στις Αρχές.

«Η ανήλικη, είτε επειδή είμαι ένας ιερέας προσιτός σε όλους είτε επειδή επιδίωκε κάτι παραπάνω από εμένα, ίσως με είχε ερωτευτεί. Και επειδή δεν ενέδωσα, θέλησε να με καταγγείλει», πρόσθεσε.

«Η καταγγελία δεν ευσταθεί και είναι ψευδής. Είμαι πατέρας τριών παιδιών που λατρεύω και αγαπώ, ενώ σιχαίνομαι τους βιαστές. Εάν υποτεθεί πως είμαι βιαστής γιατί να επιλέξω να κάνω αυτές τις πράξεις μέσα στον ιερό ναό που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο με την πρόσβαση στο γραφείο ιερέων ανοιχτή ενώ υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες;», κατέληξε. Ιερέας - Κάτω Πατήσια

Σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει ότι παραιτείται από την υπεράσπισή του:

«Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω , πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ ) , γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ ΄εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων ( προμήθεια , κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας).

Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14 χρονη , αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του . Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments