Καιρός

Καιρός Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Συνεχίζονται οι ισχυρές χιονοπτώσεις

Καιρός Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Συνεχίζονται οι ισχυρές χιονοπτώσεις
Καιρός Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Για την Αττική χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τις επόμενες 12 ώρες αφού μέχρι και αύριο το πρωί θα συνεχίσουν κατά περιόδους να σημειώνονται έντονα φαινόμενα.

Για την Αττική χρειάζεται μεγάλη προσοχή για τις επόμενες 12 ώρες αφού μέχρι και αύριο το πρωί θα συνεχίσουν κατά περιόδους να σημειώνονται έντονα φαινόμενα κυρίως στο δυτικό κομμάτι του νομού και της πόλης της Αθήνας. Από κει και πέρα σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα παραμείνουν έως και αργά το μεσημέρι κυρίως σε τμήματα τα δυτικά του νομού καθώς και σε τμήματα πολύ ανατολικά ενώ το κεντρικό κομμάτι του νόμου θα έχουν ελάχιστα ή καθόλου φαινόμενα. Καιρός Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Η σύσφιξη που παρουσιάζεται στην περιοχή της Εύβοιας των Σποράδων και τα βορειότερα τμήματα των Κυκλάδων είναι αυτά που προσφέρουν απλόχερα με το νότιο ρεύμα υγρασία στο νότιο κομμάτι της Αθήνας δημιουργώντας πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις. Σταδιακά το ρευμα γίνεται βορειοανατολικό και η κατανομή του υετού αλλάζει.

Η μεγάλη διαφορά της θερμοκρασίας της θάλασσας με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή των Σποράδων της Εύβοιας της Αττικής και των βόρειων Κυκλάδων με αποτέλεσμα καταιγίδες χιονιού και σε λίγες περιπτώσεις και στροβιλοι χιονιού.

Καιρός Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γενικά και χιονοπτώσεις θα είναι αξιόλογες κυρίως στα δυτικά του νομού Αττικής (περιοχή Βιλίων και πέριξ) ενώ ασθενέστερες θα σημειώνονται στο κεντρικό κυρίως κομμάτι της Ευβοίας στα υπόλοιπα του νομού Αττικής στα νοτιότερα τμήματα της Βοιωτίας και σε ορεινά και ημιορεινά κυρίως τμήματα του ανατολικού τμήματος της Πελοποννήσου. Αξιόλογες χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να δέχονται τα βόρεια τμήματα της Κρήτης έως χαμηλού υψομέτρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments