Αθλητισμός

Βαρδινογιάννης: Επιστρέφει σε πίστα ράλι μετά από 30 χρόνια

Βαρδινογιάννης: Επιστρέφει σε πίστα ράλι μετά από 30 χρόνια
Βαρδινογιάννης: Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να βρεθεί σε πίστα ράλι, 30 χρόνια μετά την αποχώρηση του.

Ο Γιάννης “Τζίγγερ” Βαρδινογιάννης την Κυριακή 30 Ιανουαρίου θα βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα το ράλι. Ο πρώην μεγαμέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως πρώην οδηγός του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, συναντήθηκε ξανά με τον τότε συνοδηγό του και νυν παρουσιαστή της εκπομπής “Traction”, επιστρέφοντας ξανά πίσω από το τιμόνι, τριάντα χρόνια μετά τον τελευταίο του αγώνα.

«Αιτία, αυτής της επανένωσης, η καθαρή απόλαυση της οδήγησης, το ξύπνημα των αναμνήσεων μιας θρυλικής πορείας στα ελληνικά βουνά αλλά και μιας μεγάλης φιλίας», αναφέρεται σχετικά στην προαναγγελία της εκπομπής με τον Τζίγγερ Βαρδινογιάννη.

Δείτε το βίντεο

Ξανά στην πίστα ράλι ο Βαρδινογιάννης

Μετά από τριάντα χρόνια, επιστρέφει στην πίστα δίπλα στον συνοδηγό του την περίοδο 1987-’92 Κώστα Στεφανή, για δύο γρήγορες βόλτες με τα θρυλικά Audi Quattro A2 και Lancia Delta Integrale. Η μεγάλη επιστροφή του πολυπρωταθλητή των ελληνικών Ράλλυ και η επανένωσή του με τον Κώστα Στεφανή έγινε για τις ανάγκες της εκπομπής “TractioN” του Star Channel, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 14:10 το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης οδηγεί και μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την αναβίωση της εμπειρίας του με δύο από τα θρυλικότερα αυτοκίνητα της ιστορίας των Ράλλυ της δεκαετίας του 1980. Παράλληλα, τα σύγχρονα πλάνα “ντύνουν” εικόνες από την αγωνιστική διαδρομή του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον διαχρονικό εικονολήπτη των αγώνων Γιώργο Κωστούρο.

Στην κοινή τους αγωνιστική πορεία, ο “Τζίγγερ” με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή κατέκτησαν μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για 6 διαδοχικές χρονιές, την περίοδο 1987-’92.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments