Ελλάδα

Αττική Οδός: Διαψεύδει ότι της ζητήθηκε να κλείσει από τις 10 το πρωί της Δευτέρας

Αττική Οδός: Διαψεύδει ότι της ζητήθηκε να κλείσει από τις 10 το πρωί της Δευτέρας
Η διαχειρίστρια εταιρία διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία ότι της ζητήθηκε να κλείσει την Αττική Οδό νωρίτερα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη εγγράφου σύμφωνα με το οποίο η Τροχαία ζήτησε να κλείσει η Αττική Οδός από τις 10 το πρωί της Δευτέρας, η διαχειρίστρια εταιρία το διαψεύδει κατηγορηματικά σε ανακοίνωσή της

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. διαψεύδει κατηγορηματικά την πληροφορία που μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, και αναπαράγουν ενημερωτικά μέσα, σύμφωνα με την οποία ζητήθηκε από την Τροχαία να κλείσει η Αττική Οδός στις 10.00 π.μ. της Δευτέρας και η εταιρεία δεν το δέχθηκε».

Τι αναφέρει το έγγραφο

Στο έγγραφο που αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τροχαία της Αττικής Οδού προειδοποιούσε από τις 10 το πρωί και πίεζε τη διαχειρίστρια εταιρία, να κλείσει η κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των βαρέων οχημάτων στις εισόδους της.

Η εταιρία ωστόσο δεν το αποδέχτηκε, κάτι το οποίο αναθεώρησε στις 2 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, η σύμβαση του κράτους με την διαχειρίστρια εταιρία της Αττική Οδού, προβλέπει ότι η διαχειρίστρια εταιρία είναι αυτή που αποφασίζει για την διακοπή της κυκλοφορίας, δηλαδή αυτή το ζητάει από την τροχαία, η οποία δεν έχει δικαιοδοσία αποφάσεων.

Όπως φαίνεται σε αυτό, στις συνεννοήσεις της τροχαίας με τη διαχειρίστρια εταιρία «έπαιξε» ένα χαλασμένο τηλέφωνο προκειμένου να ληφθεί μια καίρια και σημαντική απόφαση.

Η συγκεκριμένη απόφαση που φαίνεται ότι λήφθηκε στις 14:00 το μεσημέρι είναι μόνο για τα βαρέωςς τύπου οχήματα και όχι για τα οχήματα των πολιτών που ήδη συσσωρεύονταν στην Αττική Οδό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments