Ελλάδα

Κακοκαιρία: Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία στην Αττική

Κακοκαιρία: Κλειστά την Πέμπτη τα σχολεία στην Αττική
Κακοκαιρία: Αν και σταδιακά η κακοκαιρία υποχωρεί τα σχολεία πρόκειται να μείνουν και την Πέμπτη κλειστά.

Η κακοκαιρία Ελπίδα υποχωρεί, αλλά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική την Πέμπτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας νέες οδηγίες για τα self test των παιδιών για τα κλειστά σχολεία. 

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου σε όλη την Αττική λόγω του χιονιά που έπληξε την Αττική, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η ανάρτηση

Τι ισχύει για τα self test

Για τα κλειστά σχολεία, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης, ανακοίνωσε:

“Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας, καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης. Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments