Trash

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έκανε αποκάλυψη βόμβα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έκανε αποκάλυψη βόμβα
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αποκάλυψη βόμβα έκανε στο Survivor καθώς δεν δίστασε να πει πως ζητήθηκε από την Μυριέλλα Κουρεντή να στήσουν ψηφοφορία.

Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Survivor καθώς δεν δίστασε να πει πως ζητήθηκε από την Μυριέλλα Κουρεντή να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα της γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν με κάθε τρόπο  να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα. Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ποιο όνομα έδωσε η Μυριέλλα

Στο Συμβούλιο του Νησιού επικράτησε σιγή γιατί πλέον η στρατηγική έχει πάει στο αποκορύφωμα. Μάλιστα η Μυριέλλα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Λάμπρου κι είπε: «Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε»

Η Μυριέλλα άφησε να εννοηθεί ο Σάββας Κάλφας δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε κι ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα, μασούσε τα λόγια του κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους όπως και το τηλεοπτικό κοινό.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ποιος αποχώρησε

Μπορεί οι διάσημοι να μην ψήφισαν στρατηγικά όμως η απόφαση τους να βγάλουν στον τάκο Αθηνά και Θανάση απέναντι στην Σοφιάνα και την Ασημίνα τους κόστισε την αποχώρησε ενός παίκτη κι αυτός ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Μπορεί να είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, όμως οι ψηφοφορία έδειξε πως οι δυνατές γυναίκες της παρέας έχουν περισσότερα να δώσουν στο παιχνίδι. Συγκλονισμένοι και πολύ στεναχωρημένοι οι διάσημοι αποχαιρέτησαν τον συμπαίκτη και καλό φίλο τους Θανάση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments