Ελλάδα

Πάτρα: Βρέφος 3 μηνών μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Πάτρα: Βρέφος 3 μηνών μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ με κορωνοϊό
Πάτρα: Συνεχίζει να σαρώνει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε στην εντατική ένα βρέφος 3 μηνών, το οποίο πάσχει από κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει την Ελλάδα, ενώ η μετάλλαξη Όμικρον “χτυπάει” τις νεαρές ηλικίες. Την Πέμπτη το βράδυ, μάλιστα, ένα βρέφος τριών μηνών μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Οι γιατροί έκριναν την κατάσταση του βρέφους που είχε προσβληθεί από κορονοϊό ιδιαίτερα σοβαρή, γι’αυτό και το εισήγαγαν απευθείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σημειώνεται ότι οι εισαγωγές παιδιών στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ να έχει γεμίσει.

10 παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Ενδεικτικό είναι ότι μόνο χθες νοσηλεύτηκαν 10 παιδιά με COVID-19. Αύξηση καταγράφουν και οι νοσηλείες ενηλίκων στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, καθώς χθες νοσηλεύονταν 228 ασθενείς.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μάλιστα, έχει επιστρατεύσει άλλες οκτώ κλινικές για να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments