Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Πάθατε αφωνία για τις ευθύνες της ιδιωτικής Αττικής Οδού

Τάκης Θεοδωρικάκος: Πάθατε αφωνία για τις ευθύνες της ιδιωτικής Αττικής Οδού
Τάκης Θεοδωρικάκος: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε να πει ούτε λέξη για την Αττική οδό. “Γιατί άραγε;” αναρωτήθηκε ο αρμόδιος υπουργός.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε να πει ούτε λέξη για την Αττική οδό. “Γιατί άραγε;” αναρωτήθηκε ο αρμόδιος υπουργός.

“Είναι αυτονόητο ότι οι πολίτες επιζητούν από την κυβέρνηση αλλά και το πολιτικό σύστημα την επίλυση των προβλημάτων τους και όχι τις στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τεράστια ταλαιπωρία και δοκιμασία χιλιάδων πολιτών το διήμερο της πρωτοφανούς χιονόπτωσης και κακοκαιρίας, έκανε πρόταση μομφής. Από ότι βλέπω ως τώρα από τη συζήτηση, δεν το έχει κάνει για να προτείνει κάτι θετικό στους πολίτες” τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. Θεοδωρικάκος

Τάκης Θεοδωρικάκος: Γιατί άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε λέξη να πει 

“Με εντυπωσιάζει μάλιστα, ότι μέσα σε 8 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη για τις βαριές ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό και έχει εισπράξει δισ. ευρώ από τους πολίτες. Μία εταιρεία που δυστυχώς απέτυχε να κρατήσει ανοιχτό τον πιο καθοριστικό δρόμο στο λεκανοπέδιο, με πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία και την ασφάλεια της χώρας. Ούτε μία λέξη. Γιατί άραγε; Είναι πολιτική αφέλεια του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι κομματική εμπάθεια; Ό,τι και εάν είναι, είναι πρόκληση για τους πολίτες η αξιωματική αντιπολίτευση να αθωώνει με αυτόν τον τρόπο μια ιδιωτική εταιρεία. Την οποία για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός της Χώρας την υποχρεώνει να πληρώσει αποζημιώσεις στους πολίτες, κάτι που η εταιρία αυτή απεδέχθη ασμένως. Συμφωνείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την απόφαση του Πρωθυπουργού ή μήπως πάλι θα πείτε στους πολίτες τι να τα κάνουν τα 2.000 ευρώ όπως τους είπατε στο Μάτι, θα σπαταλήσετε αν θα τα πάρετε. Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για τη χώρα δεν πείθετε κανέναν” σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments