Ελλάδα

Θάνατος Πάνου Νάτση: Θλίψη για τον ηθοποιό

Θάνατος Πάνου Νάτση: Θλίψη για τον ηθοποιό
Λίγες ώρες πριν διασκέδαζε σε πάρτι γενεθλίων το οποίο είχε οργανώσει - Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.30, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Λίγες ώρες πριν ο Πάνος Νάτσης βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία κατέγραψε τις τελευταίες ώρες του νεαρού ηθοποιού.

Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» , όπου και πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης γιόρτασαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού.

Στη λεζάντα της ανάρτησης με τα στιγμιότυπα που δείχνουν την παρέα της, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ευχαριστεί τον Πάνο Νάτση για την οργάνωση του πάρτι: «Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!• Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ @giorgossavvv @anthi_savvaki @apostolispsarros @yiannis_koukourakis @mariloukatsafadou @ykapoutzidis που περάσαμε μαζί αυτό το σολέο σάμψυχο βράδυ..» .

Δείτε την ανάρτησή της

Σε άσχημη κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση, όπως είπε μιλώντας στο Μega η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου “Ήβη”, Μαργαρίτα Δρούτσα.

“Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι…”, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση”

Οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη., Σέρρες.

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments