Lifestyle

Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Εμφανίστηκε η casting director, ένα κοριτσάκι, που θα κρίνει αν μπορώ να παίξω»
Γιώργος Χριστοδούλου: «Με πήρε ένας και μου είπε να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά και να του δώσω μια φωτογραφία για να τη δει η casting director. Λέω όχι φωτογραφία, θα έρθω εγώ».

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε  για το κάστινγκ που του ζητήθηκε να περάσει για να συμμετάσχει σε καθημερινό σίριαλ, αλλά και την αντίδρασή του από την αντιμετώπιση της παραγωγής. Στην εκπομπή “Breakfast@star” μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με πήρε ένας και μου είπε να συμμετέχω σε μια καθημερινή σειρά και να του δώσω μια φωτογραφία για να τη δει η casting director. Λέω όχι φωτογραφία, θα έρθω εγώ. Και εμφανίζεται η casting director, ένα κοριτσάκι το οποίο θα κρίνει, όχι εμένα, τον οποιονδήποτε, αν κάνω εγώ να παίξω στο καθημερινό. Μου λέει “τι θα κάνουμε;”. Της λέω δεν θα κάνουμε».

Τελικά, ο ίδιος δεν δέχθηκε να πάρει μέρος στη διαδικασία της ανάθεσης του ρόλου, που αφορούσε καθημερινή δημοφιλή σειρά. Γιώργος Χριστοδούλου

Γιώργος Χριστοδούλου: «Οι καλές συνεργασίες είναι το α και το ω»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου  στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν θα σας τύχει κάτι και νομίζετε ότι θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό, το τηλέφωνό μου το έχετε να με καλέσετε, κι έφυγα. Να πάω να κάνω κάστινγκ στον Σκορτσέζε, να πω ναι, και να σκουπίσω και το πάτωμα. Αλλά έχει βγει αυτή η μόδα, casting director, που είναι νέοι άνθρωποι και δεν μπορούν να κρίνουν την καριέρα του άλλου. Σε άλλο σίριαλ η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί είναι μια “αυλή”. Θα ασχοληθώ εγώ τώρα με αυτή την ιστορία;».

«Οι καλές συνεργασίες είναι το α και το ω. Πρώτα βάζω τη ζωή μου και μετά το θέατρο. Πρέπει να είσαι μεγάλος καλλιτέχνης για να παίζεις και να σκηνοθετείς τον εαυτό σου ταυτόχρονα. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία», κατέληξε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments