Lifestyle

Πάνος Νάτσης- Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είμαι πολύ χάλια, απ’ το πρωί δεν έχω σταματήσει να κλαίω»

Πάνος Νάτσης- Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είμαι πολύ χάλια, απ’ το πρωί δεν έχω σταματήσει να κλαίω»
Πάνος Νάτσης- Κατιάνα Μπαλανίκα: Όσα αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός για τον άδικο χαμό του συναδέλφου της από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε με πολύ άδικο τρόπο από την ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με την μηχανή του και μοίρασε απέραντη θλίψη σε οικογένεια, φίλους και συνεργάτες του. Η Κατιάνα Μπαλανίκα έπαιζε μαζί με τον αδικοχαμένο ηθοποιό στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Η ίδια, συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν, δήλωσε τηλεφωνικά στο Πρωινό:

«Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί, ένα πολύ καλό παιδί»

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είμαι χάλια. Είμαι πολύ χάλια. Δεν είμαι… απ’ το πρωί δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί, ένα πολύ καλό παιδί. Στην αρχή της καριέρας του, ήδη δηλαδή είχε κάνει πράγματα. Ταλαντούχος, με χιούμορ, περνάγαμε πάρα πολύ ωραία. Τι να πω… και νέος, πολύ νέος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εγώ τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Με πλήγωσε πολύ αυτό, πολύ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δεν ξέρω, δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

Πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Ο ηθοποιός γυρνούσε με την μηχανή του από γενέθλια όταν και συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο όχημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η τροχαία προσπαθεί να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη και βρήκε τον θάνατο τόσο ακαριαία ένας πολύ νέος άνθρωπος. Στο συγκεκριμένο σημείο, στη συμβολή των δρόμων Δεληγιώργη και Κεραμεικού, δεν υπάρχει φανάρι αλλά υπάρχει ένα STOP.

Πάνος Νάτσης- Κατιάνα Μπαλανίκα

Αυτό σημαίνει ότι ένας από τους δύο οδηγούς, είτε ο Πάνος Νάτσης είτε ο οδηγός του απορριμματοφόρου, πέρασε το STOP. Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δύο οδηγούς δεν σταμάτησε ώστε να μην συγκρουστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments