Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο Ομπαμεγιάνγκ

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο Ομπαμεγιάνγκ
Μπαρτσελόνα: Παίκτης των μπλαουγκράνα είναι πλέον ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, του οποίου η μεταγραφή έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο τέως παίκτης της Άρσεναλ υπέγρψε το συμβόλαιο του, ενώ η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης 1/2. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα έχει ήδη βγάλει τις πρώτες του φωτογραφίες με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα άντεξαν ένα μεγάλο μπα ντε φερ με την Άρσεναλ για τουλάχιστον 24 ώρες σφραγίζοντας την συμφωνία του παίκτη το βράδυ της Δευτέρας. Μετά από πιέσεις, η Άρσεναλ άφησε τον 32χρονο επιθετικό ελεύθερο, με την Μπαρτσελόνα να επιβαρύνεται μόνο με την αμοιβή του. Το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Μείωσε το κασέ του ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο παίκτης αποδέχτηκε να κλείσει στην ομάδα με ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ, αν αναλογιστεί κανείς πως αν πατούσε στο συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, θα κέρδιζε 8,5 εκατομμύρια ευρώ φέτος και 19 εκατομμύρια στη τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, το 2022-23.

Όσο για το πότε θα ανακοινωθεί η συμφωνία (από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα δεν χρειάστηκε να πιεστεί για να επισημοποιηθεί το deal πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας), σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκιγέμ Μπαλάγκ, αυτό θα γίνει την Τρίτη γύρω στις 11:30 ώρα Ελλάδας (10:30 ώρα Ισπανίας).

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα θα γίνει ο έβδομος κατά σειρά σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο να έχει φορέσει πριν από την Άρσεναλ τις φανέλες των Ντόρτμουντ, Σεντ Ετιέν, Μονακό, Λιλ και Ντιζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments