Αθλητισμός

Δολοφονία 19χρονου: Ασπρόμαυρες όλες οι φωτογραφίες των αγώνων

Δολοφονία 19χρονου: Ασπρόμαυρες όλες οι φωτογραφίες των αγώνων
Χωρίς χρώμα οι σημερινές φωτογραφίες της 21ης αγωνιστικής σε ένδειξη πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ως ελάχιστο φόρο μνήμης στον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας νέο γύρο συζητήσεων περί οπαδικής βίας, σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος στάθηκε απέναντι στα φαινόμενα βίας εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του.

Συγκλονιστική και η στάση των φίλων και οπαδών διαφορετικών ομάδων και χρωμάτων, οι οποίοι ξεπέρασαν τις «οπαδικές» διαφορές τους και άφησαν ένα λουλούδι κι ένα σημείωμα στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 19χρονος.

Ως ένδειξη πένθους, οι φωτογράφοι και τα πρακτορεία που καλύπτουν τους αγώνες του πρωταθλήματος, θα προσφέρουν όλες τις φωτογραφίες των σημερινών αναμετρήσεων ασπρόμαυρες.

Ο 23χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας

Η άμεση κινητοποίηση των αρχών είχε αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός εκ των δραστών τηςστυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης είναι από τους πιο σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών.
Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο φερόμενος ως δολοφόνος, είναι γνωστός για τη δράση του στην πόλη και γενικότερα στη βόρεια Ελλάδα και τον χαρακτηρίζουν ως έναν από τους πιο διαβόητους χούλιγκαν, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες οπαδικά επεισόδια ανά τη Θεσσαλονίκη. Το 2019 είχε μαχαιρώσει οπαδό αντίπαλης ομάδας, ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη κι εκκρεμεί η δίκη του.
Πρόκειται για έναν από τους σκληρότερους χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών θεωρείται από τις διωκτικές αρχές ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, μαχαιρώνοντάς τον με μια μακριά λεπίδα – και όχι δρεπάνι – στο πόδι, κόβοντας του αρτηρία.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments