Πολιτική

Μητσοτάκης: Οι ευχές για περαστικά στον Ερντογάν και τη σύζυγό του που νοσούν με κορωνοϊο

Μητσοτάκης: Οι ευχές για περαστικά στον Ερντογάν και τη σύζυγό του που νοσούν με κορωνοϊο
και η απάντηση μέσω twitter του Τούρκου προέδρου στα "περαστικά" του Έλληνα πρωθυπουργού

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στο ζεύγος Ερντογάν που νοσεί από κορωνοϊό εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εύχομαι στον πρόεδρο Ερντογάν και τη σύζυγό του ταχεία ανάρρωση από τoν covid-19», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Η απάντηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Έλληνα πρωθυπουργό:

«Σας ευχαριστώ για τις καλές σας ευχές κύριε πρωθυπουργέ. Η γυναίκα μου εγώ στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς σε εσάς, την οικογένεια σας και τον Ελληνικό λαό», ανταπάντησε στις ευχές μέσω twitter o ο Τούρκος πρόεδρος.

Στο tweet του με το οποίο ανακοίνωσε ότι νοσεί με κορωνοϊό, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του είχαν ελαφρά συμπτώματα και αποφάσισαν να κάνουν τεστ. Και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

«Σήμερα, το αποτέλεσμα του τεστ που κάναμε εγώ και η σύζυγός μου ύστερα από ελαφρά συμπτώματα, ήταν θετικό. Ευτυχώς νοσούμε ήπια και όπως πληροφορηθήκαμε έχουμε τη μετάλλαξη Όμικρον. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από το σπίτι. Προσευχηθείτε για εμάς» έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος έχει εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments