Lifestyle

Αμαρυλλίς: Γέννησε το πρώτο της παιδάκι – Το αποκάλυψε ο Σαμπάνης

Αμαρυλλίς: Γέννησε το πρώτο της παιδάκι – Το αποκάλυψε ο Σαμπάνης

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - amaryllis.official

Αμαρυλλίς: Η αφιέρωση του Σαμπάνη στο πρώτο μωράκι του ζευγαριού.

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς, η οποία όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από τον Γιώργο Σαμπάνη ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά αφιέρωσε ένα τραγούδι στο μωρό της Αμαρυλλίς και του στενού του συνεργάτη Κώστα Ματσίκα.

«Το καινούργιο μου τραγούδι, ‘’Άσε με να σε προσέχω’’, είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη μου τον Κώστα Ματσίκα, που σήμερα η γυναίκα του η Αμαρυλλίς, πριν από λίγη ώρα γέννησε και ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», είπε ο γνωστός τραγουδιστής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε ότι η Αμαρυλλίς τις προηγούμενες ημέρες είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω ότι πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας».

Η ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Amaryllis (@amaryllis.official)

Λίγα λόγια για εκέινη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 όπου μεγάλωσε και τελείωσε τις σπουδές της σε Πρότυπο Τεχνικό Λύκειο με την ειδικότητα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Το χειμώνα του 1997 και σε ηλικία μόλις 16 χρονών, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο ‘Γοργόνες και Μάγκες’ δίπλα στο Γιάννη Τάσσιο και την Έλενα Λιβανού. Εκεί ο Στέλιος Ρόκκος θα προσέξει την ιδιαιτερότητα της φωνής και την pop παρουσία της, θα γνωριστούν, και το χειμώνα του 1998 θα συνεργαστούν στο ‘ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ’ μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και την Πέγκυ Ζήνα. Ακολουθούν συνεργασίες με τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα, τον Πάνο Κιάμο, το Βαλάντη, την Αποστολία Ζώη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments