Lifestyle

Η οικογένεια της Σάλμα Χάγιεκ δεν είναι η παραδοσιακή που έχουμε στο μυαλό μας αλλά σπάει κάθε στερεότυπο

Η οικογένεια της Σάλμα Χάγιεκ δεν είναι η παραδοσιακή που έχουμε στο μυαλό μας αλλά σπάει κάθε στερεότυπο

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - salmahayek

Σάλμα Χάγιεκ: Η Βαλεντίνα δεν είναι το μοναδικό παιδί της ηθοποιού καθώς όταν παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault το 2009, η οικογένειά της μεγάλωσε.

Η Σάλμα Χάγιεκ δεν υποδύεται απλώς έναν υπερήρωα στην ταινία Eternals της Marvel Universe. Είναι επίσης κάπως μια στην πραγματική ζωή. Η 55χρονη ηθοποιός εμφανίζεται αγέραστη και μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Αλλά η μεγαλύτερη υπερδύναμή της από όλες; Το να είσαι μαμά, φυσικά! Οι θαυμαστές θυμήθηκαν τον ρόλο της σούπερ μαμάς όταν βγήκε για την πρεμιέρα του Eternals με την έφηβη κόρη της Βαλεντίνα.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δίδυμο μαμάς και κόρης ταρακούνησε το κόκκινο χαλί. Ωστόσο, η Βαλεντίνα δεν είναι το μοναδικό παιδί της Σάλμα. Όταν η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο François-Henri Pinault το 2009, η οικογένειά της μεγάλωσε – κατά πολύ. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για τη μικτή οικογένεια και τα παιδιά της Σάλμα Χάγιεκ.

Πόσα παιδιά έχει η Σάλμα Χάγιεκ;

Η Σάλμα Χάγιεκ αυτή τη στιγμή έχει μια βιολογική κόρη και τρία θετά παιδιά. Η Βαλεντίνα Paloma Pinault, την οποία υποδέχτηκε το 2007 με τον τότε αρραβωνιαστικό François-Henri Pinault, είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός απόγονός της. Δύο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε τον Φρανσουά-Ανρί και ξαφνικά δεν ήταν πια μόνο μαμά ενός παιδιού. Ο Φρανσουά-Ανρί έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Ο François-Henri, ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του πολυτελούς ομίλου Kering, ο οποίος κατέχει μάρκες μόδας όπως οι Saint Laurent, Alexander McQueen και Gucci, είχε προηγουμένως σχέση με το supermodel Linda Evangelista από το 2005 έως το 2006. Μετά τη διάλυση του ζευγαριού, η Linda γέννησες τον γιο τους Augustin James τον Οκτώβριο του 2006, αλλά παρέμεινε πολύ αυστηρή  σχετικά με το ποιος ήταν ο πατέρας. (Η Vogue αναφέρθηκε στον Augustin ως τον κρυφό γιο της.)

Όμως, το 2011, η Linda κινήθηκε νομικά εναντίον του François-Henri και ζήτησε από αυτόν να πληρώσει τη διατροφή του παιδιού. Ευτυχώς, οι πρώην κατάφεραν να λύσουν ένα διακανονισμό επιμέλειας. Από τότε, η Σάλμα αντιμετωπίζει τον Augustin σαν έναν δικό της. Τον Αύγουστο του 2021, μοιράστηκε μια χαριτωμένη φωτογραφία διακοπών  του έφηβου θετού γιου της και εκείνης στο Instagram.

Ο François-Henri ήταν επίσης παντρεμένος με την Dorothée Lepère από το 1996 έως το 2004. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά — τον γιο François και την κόρη Mathilde — με την οποία η Salma φαίνεται επίσης να είναι πολύ δεμένη. Όταν η Ματθίλδη γιόρτασε τα γενέθλιά της τον Φεβρουάριο του 2021, η Σάλμα μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία τους στο Instagram. “Πρωταθλήτρια μου, είσαι τόσο λαμπερό φως στις ζωές μας. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω”, έγραψε στη λεζάντα.

Η Σάλμα Χάγιεκ γέννησε τη Βαλεντίνα σε ηλικία 41 ετών

Η Σάλμα δεν έγινε μαμά μέχρι τα 41 της. Ωστόσο, ένιωθε σαν να ήταν μια μεγαλύτερη μαμά. Το 2019, είπε στο Town and Country: “Νομίζω ότι είμαι καλύτερη μητέρα γιατί την απέκτησα αργότερα, αλλά κουράζομαι. Δεν πρόκειται να πω ψέματα”.

Όταν η σταρ της Φρίντα ήταν έγκυος στη Βαλεντίνα το 2007, είπε στους γονείς ότι εμφάνισε διαβήτη κύησης. “Δεν ήξερα αν ένιωθα άσχημα επειδή ήμουν έγκυος ή αν κάτι δεν πήγαινε καλά. Είχα ναυτία για εννέα μήνες, που μπορεί να είναι ένα από τα συμπτώματα”, είπε. Μετά από αυτό, σταμάτησε αθόρυβα να προσπαθεί να κάνει περισσότερα παιδιά.

Χωρίς να υπεισέλθει σε πολλές λεπτομέρειες για το ιατρικό ιστορικό της, η Σάλμα αποκάλυψε στον Red το 2017 ότι ήθελε περισσότερα παιδιά κάποια στιγμή, αλλά δεν ήταν στα σχέδια της. “Πάντα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά και δεν τα κατάφερνα. Το σώμα μου, ως θαύμα, μπορούσε μόνο ένα”, είπε στο ρεπορτάζ.

Η Σάλμα αναγνώρισε επίσης πόσο τυχερή ήταν που έγινε θετή μαμά: “Η τεράστια ευλογία που είχα είναι ότι ο σύζυγός μου έχει άλλα τρία παιδιά. Άρα έχω τέσσερα. Και είναι όλα τόσο διαφορετικά”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments