Ελλάδα

Επίθεση σε καθηγήτρια στο Νέο Ηράκλειο: Τη νάρκωσε κλείνοντας το στόμα της με πανί

Επίθεση σε καθηγήτρια στο Νέο Ηράκλειο: Τη νάρκωσε κλείνοντας το στόμα της με πανί
Την επίθεση από άγνωστο που της έβαλε ένα μαντήλι «με οινόπνευμα» στο στόμα, περιγράφει 33χρονη καθηγήτρια.

Σοκ προκαλεί η αφήγηση της 33χρονης γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της στο Νέο Ηράκλειο. Όλα άρχισαν όταν έφυγε από το φροντιστήριο όπου εργάζεται και πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της. Αφού μπήκε μέσα, ένας άγνωστος άνοιξε την πόρτα. «Πήγε ν’ ανοίξει την πόρτα να με βγάλει έξω. Εγώ άρχισα να φωνάζω. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου, μου έβαλε κι ένα μαντήλι που κρατούσε με οινόπνευμα. Εγώ προσπαθούσα να αποδεσμευτώ. Δεν μπορούσα. Επειδή είχα ακούσει για επιθέσεις με οξύ, φοβήθηκα να μην μου κάνει κάτι κακό στο πρόσωπο», αφηγείται η ίδια στο Star.

«Ο δράστης της επίθεσης είμαι σίγουρη ότι ήταν Πακιστανός. Δόξα τω Θεώ, εκείνη τη στιγμή πέρασε από το σημείο ένας ντελιβεράς, να είναι καλά το παιδί, πρέπει κάτι να είπε, να φώναξε. Αυτός γύρισε το κεφάλι, τον είδε και τότε το έβαλε στα πόδια» λέει η ίδια. Στη συνέχεια η 33χρονη βγήκε από το όχημα, «σταμάτησε κι ένα αυτοκίνητο, που μέσα ήταν ένα ζευγάρι και με βοήθησε».

Η επίθεση στην καθηγήτρια ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες από τη δράση «δράκου», που είχε συλληφθεί στην περιοχή. «Το είχα πάθει πριν 20-25 χρόνια, όταν είχε εδώ έναν δράκο», λέει χαρακτηριστικά κάτοικος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments