Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Κόλλησε κορωνοϊό για δεύτερη φορά η παρουσιάστρια

Ελεονώρα Μελέτη: Κόλλησε κορωνοϊό για δεύτερη φορά η παρουσιάστρια

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - nonoram

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια βρήκε την λύση και έκανε εκπομπή από το σπίτι της

Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Ελεονώρα Μελέτη νόσησε για δεύτερη φορά με κορωνοϊό. Την πρώτη φορά είχε νοσήσει τον περασμένο Απρίλιο. Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» εμφανίστηκε στην εκπομπή της και καλημέρισε τους τηλεθεατές από το σπίτι της.

Με χαμόγελο στα χείλη είπε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου»

Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε στον αέρα με διαδικτυακή σύνδεση με τον συνεργάτη της Κώστα Τσουρό να την ρωτάει τον λόγο που δεν βρίσκεται στο στούντιο.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Καλημέρα σας. Πώς είστε αγαπημένα μου φιλαράκια και αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Σήμερα θα σας υποδεχτώ από το σπίτι μου γιατί δύο στα δύο. Είμαι δεύτερη φορά θετική στον κορωνοϊό και πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Το περνάω πολύ ήπια. Εκτός από μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η εκπομπή άρχισε να προβάλλει τα θέματά της με τη Μελέτη να έχει αναλάβει το ρόλο του σχολιαστή.

Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Οι γονείς της ονομάζονται Γιώργος & Μαρία ενώ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Δημήτρη. Αποφοίτησε από το τμήμα γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην ιταλική φιλολογία και τη συμβουλευτική ψυχολογία. Ξεκίνησε τη καριέρα της, το 2001, ως συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις του ALTER, ενώ το 2003 ανέλαβε τη παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του σταθμού για μια σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Το 2004, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και ξεκίνησε να παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων για μια σεζόν. Το Σεπτέμβριο του 2005, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή “Πρωινός καφές” (έπειτα από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη). Η συνεργασία της με την εκπομπή και τον σταθμό, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2008. Ενδιάμεσα, παρουσίασε για μικρό χρονικό διάστημα (2006) την εκπομπή “Απόψε κερνάμε εμείς”, που διεκόπη πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης ενώ βρέθηκε και στην κριτική επιτροπή του Ελληνικού τελικού της Eurovision (2007).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments