Lifestyle

Με ποιον τρόπο ο Αντόνιο Μπαντέρας άλλαξε τη ζωή της Ντακότα Τζόνσον «Για πάντα»

Με ποιον τρόπο ο Αντόνιο Μπαντέρας άλλαξε τη ζωή της Ντακότα Τζόνσον «Για πάντα»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - Eonline.com

Αντόνιο Μπαντέρας: «Ξαφνικά είχα ένα κοριτσάκι 6 ετών, ένα αγόρι 10 ετών και η Στέλλα ήρθε σχεδόν αμέσως, χρειάζονταν στέρεο έδαφος».

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ εάν ένας πραγματικά άρρηκτος δεσμός θα μπορούσε να είναι δυνατός μεταξύ ενός θετού μπαμπά και της θετής κόρης του, ο Antonio Banderas και η Dakota Johnson έχουν αποδείξει ότι είναι.

«Αγαπούσε τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου και εμένα τόσο έντονα»

Όταν ο Μπαντέρας κέρδισε το Βραβείο Ηθοποιού του Χόλιγουντ για τη νέα του ταινία Pain and Glory, ήταν η Τζόνσον που ήρθε να επαινέσει τον ηθοποιό που έγινε πατριός της αφού παντρεύτηκε τη Μέλανι Γκρίφιθ (έκαναν τον γάμο όταν η Τζόνσον ήταν μόλις 6 ετών). Για εκείνη την περίοδο, η Johnson  λέει “Αγαπούσε τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου και εμένα τόσο έντονα, τόσο πολύ  και τόσο δυνατά που θα άλλαζε τη ζωή όλων μας για πάντα. Ο Αντόνιο με δίδαξε για το αληθινό πάθος και την πειθαρχία”.

Αντόνιο Μπαντέρας

Twitter

Παρόλο που ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι Γκρίφιθ χώρισαν το 2015 μετά από 20 χρόνια γάμου, το πρώην ζευγάρι παρέμεινε στενοί φίλοι. Ο Μπαντέρας λέει ότι επειδή τη βλέπει ακόμα σαν οικογένεια, θα την αγαπά μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram  το 2015, είπε ότι «τον αγαπά και θα τον αγαπάει πάντα»

Ο  Μπαντέρας  στο People το 2018 εξομολογήθηκε ότι αυτός και ο Γκρίφιθ “ήταν σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να κάνουμε έναν χωρισμό που είναι πολύ κομψός. Τα παιδιά μας το απολαμβάνουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο μας. Τα παιδιά μας είναι η πρώτη προτεραιότητα». Το ίδιο φαίνεται να νιώθει και ο Γκρίφιθ. Σε μια ανάρτηση στο Instagram  το 2015, είπε ότι «τον αγαπά και θα τον αγαπάει πάντα».

Terribilia News – Blog

Είναι ξεκάθαρο ότι ο χωρισμός των ζευγαριών δεν έχει επηρεάσει την αγάπη και την εκτίμηση της Ντακότα Τζόνσον για τον πατριό της. Μακάρι όλα τα διαζύγια να τελείωναν με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments