Trash

Φάρμα: Αποχώρησε από το αγρόκτημα και έβαλε τα κλάματα

Φάρμα: Αποχώρησε από το αγρόκτημα και έβαλε τα κλάματα
Φάρμα: Μετά από μια δυνατή μονομαχία αποχώρησης, ένας παίκτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει οριστικά το αγρόκτημα.

Ακόμη μία αποχώρηση από τη Φάρμα. Στο τελευταίο επεισόδιο Νάιρα Αλεξοπούλου και Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκαν στον αχυρώνα και διασταύρωσαν τα ξίφη τους με στόχο να επικρατήσει η καλύτερη και να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Οι δύο παίκτριες δοκιμάστηκαν σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα και αυτή που έδωσε το 100% της ήταν η Αγγελική Ηλιάδη.

Έτσι, η Νάιρα Αλεξοπούλου ήταν αυτή που αποχώρησε από τη «Φάρμα» και ξέσπασε σε δάκρυα καθώς θυμήθηκε όλες τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στο παιχνίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Naira Alexopoulou Official (@naira_alexopoulou)

Θυμίζουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στη θέση του μονομάχου, αφού την επέλεξε ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ενώ η Νάιρα Αλεξοπούλου ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της.

Τα πρώτα λόγια της

“Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν έχω λόγια, ήρθα κοντά με κάποια παιδιά και συγκινούμαι, η Φάρμα είναι ένα κομμάτι μου και το αφήνω πίσω. Συγκινήθηκε ο Κώστας, γιατί κατάλαβε ότι μέσα στη Φάρμα δεν μπορείς να κάνεις ούτε μισό λάθος” είπε η Νάιρα.

Λίγα λόγια για εκείνη

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας. Έχει συνεργαστεί στην πίστα με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος και το καλοκαίρι του 2011 θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Χολίδη. Πολλοί την αποκαλούν “Τζέσικα Ράμπιτ” μιας και η εξωτερική της εμφάνιση μας θυμίζει την εικόνα της σέξυ συζύγου του Ρότζερ Ράμπιτ. Η Νάϊρα είναι ανακάλυψη του Ομίλου Μαροσούλη. Με εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα, ιδιαίτερη ερμηνεία και εκρηκτική εμφάνιση η Νάϊρα κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments