Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Mητέρα στα 51 της στο εξώφυλλο της Vogue με την κόρη της

Ναόμι Κάμπελ: Mητέρα στα 51 της στο εξώφυλλο της Vogue με την κόρη της

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - britishvogue

Ναόμι Κάμπελ: Mας δείχνει για πρώτη φορά το γλυκό μωράκι της και αποκαλύπτει ότι είναι το βιολογικό παιδί της.

Για το ταξίδι της στη μητρότητα μίλησε για πρώτη φορά η Ναόμι Κάμπελ στην Vogue. Η «μαύρη γαζέλα» αναφέρθηκε στην κορούλα της, που ήρθε στη ζωή τον Μάιο και εξήγησε ότι δεν είναι υιοθετημένη, όπως όλοι νόμιζαν, αλλά βιολογικό της παιδί. Mάλιστα, φωτογραφήθηκε μαζί της για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού.

View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Ως supermodel, η Naomi Campbell γράφει τους δικούς της κανόνες. Τώρα, ως νέα μητέρα, σκοπεύει να κάνει το ίδιο, όπως εξηγεί στη Sarah Harris. Όταν την ρώτησαν για το μωρό της απάντησε:b”Δεν υιοθετήθηκε – είναι δικό μου παιδί” Κρατάει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το βιβλίο της, το οποίο δεν έχει ακόμη ξεκινήσει. Αποφάσισε επίσης να κρατήσει το όνομα της κόρης της μυστικό.

“Της αρέσει το φως. Είναι περίεργη. Κοίταζε τους πάντες – κοιτάζει τους ανθρώπους κατάματα και για πολύ ώρα”

Στην πραγματικότητα, πολύ λίγοι άνθρωποι γνώριζαν καν ότι σχεδίαζε να γίνει μητέρα: “Μπορώ να μετρήσω στο ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα αποκτήσει”, παραδέχεται. “Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ”.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

“Της αρέσει το φως. Είναι περίεργη. Κοίταζε τους πάντες – κοιτάζει τους ανθρώπους κατάματα και για πολύ ώρα” . Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το πόσο νευρική ήταν η Ναόμι στο γύρισμα με τον Meisel, έναν από τους πιο στενούς της φίλους και συνεργάτες, τον οποίο γνωρίζει από τα 16 της χρόνια.

“Είμαι πάντα πολύ νευρική και ήσυχη όταν δουλεύω με τον Στίβεν. Είμαι τόσο συγκεντρωμένη στο να γίνω κάτι άλλο, κάτι καινούργιο στα μάτια του, να καταλάβω την κατεύθυνσή του και να είμαι εκατό τοις εκατό παρών”.

“Μπήκα στα στούντιο Apollo και είπα: “Ουάου, αυτός ο άνθρωπος είναι πανέμορφος”

Η φιλία τους διαρκεί 35 χρόνια. Γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 1986, στη Νέα Υόρκη. “Μπήκα στα στούντιο Apollo και είπα: “Ουάου, αυτός ο άνθρωπος είναι πανέμορφος”, θυμάται. “Αλλά είναι όμορφος μέσα και έξω. Είναι αιχμηρός, αβίαστος. Είναι σαν οικογένεια για μένα”.

Αυτή τη σεζόν, μεταξύ Παρισιού, Μιλάνου και Λονδίνου, η Ναόμι περπάτησε σε επιδείξεις των Versace, Alexander McQueen, Balmain και Lanvin. “Εξακολουθώ να το απολαμβάνω, αλλά είναι αγχωτικό! Επειδή είμαι 51 ετών και περπατάω με κορίτσια που είναι 18 ετών!”

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Είναι γενναιόδωρη. Κανείς -αλλά κανείς- περπατάει μια πασαρέλα σαν τη Ναόμι, ούτε τότε, ούτε τώρα. Ήταν πιο διασκεδαστικό τότε; “Φυσικά! Επειδή είσαι με τα κορίτσια σου”, εξηγεί, αναφερόμενη στις Linda Evangelista, Cindy Crawford και Christy Turlington. “Είναι υπέροχο να βρίσκομαι με αυτούς τους νέους στην ηλικία μου, αλλά πρέπει να πω ότι σε ένα από τα σόου έλεγα: “Ελάτε, κορίτσια! Σηκώστε τα πόδια σας! Γιατί περπατάς τόσο αργά. Σίγουρα νιώθω ότι ο χρόνος μου ήταν πιο χαρούμενος. Χαμογελάσαμε. Μπορέσαμε να αναδείξουμε τις προσωπικότητές μας”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments