Ελλάδα

Δολοφονία Καμπανού: Αναγνωρίστηκε ο 20χρονος Αλβανός

Δολοφονία Καμπανού: Αναγνωρίστηκε ο 20χρονος Αλβανός
Δολοφονία Καμπανού: Οι φίλοι του Άλκη αναγνώρισαν τον 20χρονο Αλβανό κατά την διάρκεια αναγνώρισης των δραστών.

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ένα λάθος που έγινε από την εισαγγελία. Ακόμη, την Πέμπτη οδηγήθηκε στην φυλακή ο 12ος κατηγορούμενος. 

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται ως εξής: Ένας -ένας οι μάρτυρες βλέπουν τον κάθε κατηγορούμενο ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Καλούνται να τον αναγνωρίσουν πίσω από ένα τζάμι με μονόπλευρη θέαση και να πουν ποιος ήταν ο ρόλος του στην θανατηφόρα επίθεση που δέχτηκαν. Η διαδικασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Αναγνωρίστηκε ο 20χρονος Αλβανός

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη «τι ομάδα είστε». Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Η διαδικασία της αναγνώρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο:

Τι ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο συνήγορος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος, από τις νέες μαρτυρίες προκύπτει ότι συνολικά 20 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον χώρο του ορμητηρίου, εκ των οποίων ορισμένοι ήταν άνω των τριάντα. «Μάλλον συγκεντρώθηκαν κατόπιν ειδοποιήσεως από κάποιον», είπε και εξήγησε ότι το ποια άλλα άτομα πήραν μέρος σε αυτή τη συγκέντρωση μπορεί να φανεί από την άρση των τηλεφωνικών επαφών.

«Το πώς κινήθηκε ο καθένας είναι συνδυασμός αποδεικτικών στοιχείων και του DNA. Εκτός αυτού έχουμε την ανακάλυψη του μαχαιριού κάραμπιτ, το οποίο βρέθηκε χθες», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι οι Αρχές θα ερευνήσουν τις κηλίδες του αίματος που βρέθηκαν σε αυτό. Μιλώντας για τις καταθέσεις των δώδεκα, ο κ. Κούγιας τις χαρακτήρισε «αντικρουόμενες» καθώς οι συλληφθέντες προσπαθούν να πουν κάτι για να δείξουν ότι έχουν μετανιώσει και να ελαφρύνουν τη θέση τους.

Συσκοτίζουν την υπόθεση

«Ουσιαστικά συσκοτίζουν την υπόθεση. Αυτό είναι αποτέλεσμα συνεννοήσεως μεταξύ τους γιατί υπήρξε και αυτή η πενθήμερη καθυστέρηση στο να συλληφθούν, οπότε είχαν το χρόνο και να συνεννοηθούν για την υπεράσπισή τους», είπε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας «οι υποψίες του επαληθεύτηκαν καθώς τα όπλα που βρέθηκαν στο χώρο του ορμητηρίου, δυστυχώς, τα έπιασαν και οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας», προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο έγινε αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments