Trash

Survivor spoiler: Ετοιμάζει το “μπάμ” ο Ατζούν με 4 μεγάλα ονόματα

Survivor spoiler: Ετοιμάζει το “μπάμ” ο Ατζούν με 4 μεγάλα ονόματα
Survivor spoiler: Πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει το "μπάμ" είναι ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες εκπλήξεις και τα λαμπερά έπαθλα στο Survivor. 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει το “μπάμ” είναι ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες εκπλήξεις και τα λαμπερά έπαθλα στο Survivor.

Στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού βρίσκεται πάντα το All Star Survivor. Ένα 100% All Star Survivor βέβαια χωρίς Ντάνο δεν γίνεται. Και εκεί θα κινηθούν όλες οι προσπάθειες του Ατζούν και των συνεργατών του. Ακούγεται πάρα πολύ έντονα σύφμφωνα με το iciao.gr  ότι ο πάγος ανάμεσα στον Τούρκο και τον Αγγελόπουλο έχει σπάσει.

Κάποια ονόματα θεωρούνται ήδη δεδομένα. Όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης και πιθανότατα και οι Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα. Οπότε αν κλείσει και ο Ντάνος, τότε ο βασικός κορμός υπάρχει.

Survivor spoiler 7/2

Survivor spoiler 20/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

H ομάδα των Μπλε στο Survivor 2022 φαίνεται να έχει δυναμώσει και να έχει πάρει τα πάνω της δείχνοντας έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της σερί νικών έναντι των Διάσημων. Με μια καταπληκτική εμφάνιση που αρκετό καιρό είχε να μας δείξει, η ομάδα των μαχητών κατάφερε να κερδίσει το Σάββατο εμφατικά τους Κόκκινους με σκορ 3-10.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, οι Μαχητές κερδίζουν και παίρνουν την πολυπόθητη ασυλία μετά από έναν δύσκολο στίβο μάχης.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments