Κορωπί: Καταδίωξη με πυροβολισμούς – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη ο οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε πάνω σε αστυνομικούς, οι οποίοι πήγαν για έλεγχο σε καταυλισμό Ρομά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο τέρμα της οδού Αγίων Αναργύρων, με τον οδηγό του οχήματος να τραυματίζει τρεις αστυνομικούς κι έναν πολίτη.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. (Τ.Α. Κορωπίου και ΟΠΚΕ) πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα και στα λάστιχα του οχήματος, με τον οδηγό ωστόσο να διαφεύγει.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου μαζί με δυνάμεις των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) πραγματοποίησαν έλεγχο σε καταυλισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται στη περιοχή.
-
Η μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie Moss μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης
-
Άγριος ξυλοδαρμός βασικού μάρτυρα στην υπόθεση Βαλυράκη
-
Viral o δημοσιογράφος που καλύπτει σε 6 γλώσσες την ουκρανική κρίση
-
Κρούσματα 22/2: 7.112 στην Αττική και 1.900 στη Θεσσαλονίκη – Ο χάρτης της διασποράς
-
Κορωνοϊός 22/2: 67 θάνατοι και 19.623 νέα κρούσματα
-
Υπουργείο Εργασίας: Ένα θετικό βήμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της έμφυλης βίας κατά των γυναικών προσφύγων στην Ελλάδα
Το σχόλιο σας