Διεθνή

Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε ο τραγουδιστής των Screaming Trees

Μαρκ Λάνεγκαν: Πέθανε ο τραγουδιστής των Screaming Trees
Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε εκπρόσωπός του, ζητώντας εκ μέρους της οικογένειας από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των στιγμών

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος Screaming Trees, ο Μαρκ Λάνεγκαν.

Εκπρόσωπος του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε στα social media ότι ο Μαρκ Λάνεγκαν πέθανε στο Killarney της Ιρλανδίας, στο σπίτι του.

«Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες προς το παρόν», σημείωσε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι «η οικογένεια ζητά από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».

Ο Μαρκ Λάνεγκαν έγινε γνωστός ως τραγουδιστής των Screaming Trees ενώ ήταν μέλος των Queens of the Stone Age και των Gutter Twins.

Συνολικά κυκλοφόρησε 11 σόλο στούντιο άλμπουμ από το 1990 καθώς και τρια άλμπουμ με την Isobel Campbell και δύο με τον Duke Garwood.

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 1984 ως frontman του συγκροτήματος Screaming Trees, με το οποίο κυκλοφόρησε επτά στούντιο άλμπουμ και πέντε EP πριν διαλυθούν το 2000. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο συγκρότημα, ξεκίνησε επίσης σόλο καριέρα και κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο στούντιο άλμπουμ, The Winding Sheet, το 1990. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε άλλα δέκα σόλο άλμπουμ και έλαβε αναγνώριση από τους κριτικούς αλλά μέτρια εμπορική επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments