Πολιτική

Γεωργιάδης: Καμία ανησυχία για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Γεωργιάδης: Καμία ανησυχία για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ελλάδα
Γεωργιάδης: Ο υπουργός ανάπτυξης εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τις συνέπειες που θα έχουν για την Ελλάδα οι εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε συνέντευξη του σχετικά με το Ουκρανικό.  Διαβεβαίωσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία στο ζήτημα της επάρκειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα από τις έως τώρα εξελίξεις.

Όπως είπε ένα από τα μέτρα που συζητούνται είναι να τεθεί εμπάργκο από τους αγωγούς που περνούν μέσα από την Ουκρανία, ωστόσο στην Ελλάδα το φυσικό αέριο φτάνει μέσω Μαύρης Θάλασσας από τον Turk Stream και το Αζερμπαϊτζάν.

“Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη”

Για τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, εξήγησε ότι αποτελεί την προβλεπόμενη διαδικασία καθώς ένα μείζον γεγονός έχει συμβεί στην περιοχή μας. Για την αύξηση των τιμών, είπε πως μένει να φανεί πως θα αντιδράσει η παγκόσμια οικονομία στις εξελίξεις στην Ουκρανία, ωστόσο τυχόν ανατιμήσεις στα καύσιμα σήμερα συνιστούν κερδοσκοπία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε στην άποψή του πως η αριστερά ευθύνεται για το ότι δεν υπάρχει φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα. «Οταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως η αριστερά είναι 100% η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα.

«Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ

Αύριο στις 09:30 θα συνεδριάσει εκτάκτως, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με τη συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα. Στην συνεδρίαση αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και η ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

Επίσης όπως, ανακοινώθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία η συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένή να δώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη στον σταθμό ΣΠΟΡ FM αναβάλλεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments