Οικονομία Άποψη

ΕΦΚΑ: Παράταση στην υποβολή ΑΠΔ και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών

ΕΦΚΑ: Παράταση στην υποβολή ΑΠΔ και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών
ΕΦΚΑ: Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την παράταση έως και τη Τετάρτη 9 Μαρτίου την προθεσμία υποβολής ΑΠΔ  και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών. 

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την παράταση έως και τη Τετάρτη 9 Μαρτίου την προθεσμία υποβολής ΑΠΔ  και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών.

Ποιες αιτήσεις αφορά

  • α) Υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) e-Ε.Φ.Κ.Α. μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2022 και Δώρου Χριστουγέννων 2021, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων και
  • β) Καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών e-Ε.Φ.Κ.Α. Ιανουαρίου 2022 και Δώρου Χριστουγέννων 2021, εργοδοτών Κοινών Επιχειρήσεων & Οικοδομοτεχνικών Έργων, χωρίς την επιβολή των προβλεπόμενων πρόσθετων επιβαρύνσεων, προσθέτων τελών και λοιπών προσαυξήσεων.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία στο πλαίσιο της βελτίωσης της λειτουργικότητας των μηχανογραφικών συστημάτων του e-ΕΦΚΑ και της αναβάθμισης των μηχανογραφικών εφαρμογών, οι οποίες, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν την υποβολή, τον έλεγχο και την επεξεργασία των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments