Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: «Η σιωπή του στο θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη»

Οικονόμου για Τσίπρα: «Η σιωπή του στο θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη»
Οικονόμου για Τσίπρα: Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. «Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό. Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση» τονίζει σε δήλωσή του.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, και προσθέτει «ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη. Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».

Τι είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

“Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε πέρα από τις ευρύτερες αδυναμίες της ΕΕ, και τα πολύ μεγάλα λάθη που έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η εσπευσμένη, χωρίς σχέδιο, βίαιη απολιγνιτοποίηση, η δέσμευση μέσα από δάνεια με πράσινη ρήτρα του ενεργειακού μας μείγματος ακόμα περισσότερο από το φυσικό αέριο, η αδυναμία ουσιαστικής διαπραγμάτευσης με τη ρωσική πλευρά για φθηνότερες τιμές στο αέριο (στην Ελλάδα η ΔΕΠΑ ήδη πληρώνει 30% ακριβότερα από τη γειτονική Βουλγαρία το ρωσικό αέριο), με δεδομένο ότι οι δυνατότητες για φθηνότερο αέριο σε σχέση με τις ποσότητες που χρειαζόμαστε είναι περιορισμένες (αζέρικο αέριο και από το LNG στη Ρεβυθούσα), η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και των ηλεκτρικών δικτύων” σημείωσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments