Πολιτική

Οικονόμου: Έρχονται νέες στοχευμένες παρεμβάσεις για την ακρίβεια

Οικονόμου: Έρχονται νέες στοχευμένες παρεμβάσεις για την ακρίβεια
Οικονόμου: Την συνέχιση στήριξης της κυβέρνησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναφορικά με τα ενεργειακά τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Την συνέχιση στήριξης της κυβέρνησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναφορικά με τα ενεργειακά τόνισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Όπως τόνισε ο κ. Οικονόμου τον Φεβρουάριο διατέθηκαν 350 εκατ. ευρώ και τον Μάρτιο θα δοθούν όσα απαιτηθούν, προκειμένου όχι να μηδενιστούν οι συνέπειες από την ενεργειακή κρίση αλλά να υπάρξει ελάφρυνση. Παράλληλα, διαβεβαίωσε επίσης ότι θα γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας που χρειάζονται περαιτέρω στήριξη.

Γιάννης Οικονόμου: Έρχονται νέες ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, δεν θα αργήσουν να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις, ενώ αυτή τη στιγμή συζητείται το ύψος και η περίμετρος των εν λόγω μέτρων. Τόνισε ότι η περίμετρος των μέτρων δεν θα είναι μικρή και πως θα εξαντληθεί όποια δυνατότητα υπάρχει.

Για τις προτάσεις του πρωθυπουργού για την ενέργεια

Η Ευρώπη πρέπει να βάλει χρήματα, όπως έβαλε για την πανδημία τόνισε ο κ. Οικονόμου για την προμήθεια εμβολίων και για την αναχαίτιση των οικονομικών συνεπειών. Το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα για το ενεργειακό, μέσω ενός ταμείου που θα χρηματοδοτηθεί από τα Ταμείο Ρίπων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments