Ελλάδα

Ανδραβίδα: Ο δράστης είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια – Σοκ από την ιατροδικαστική

Ανδραβίδα: Ο δράστης είχε σκάψει λάκκο για να θάψει την οικογένεια – Σοκ από την ιατροδικαστική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ανδραβίδα: Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης πυροβόλησε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά.

Σοκ έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ανδραβίδα με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας ενός και δύο ετών. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με την οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας patrisnews.com, σε περιοχή του Ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Οι υποψίες μετά την ανακάλυψη αυτή, πέφτουν στον δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού. Εκτιμάται ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονέων τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί. Ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, όμως κάτι φαίνεται πως κάτι τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν σε έναν 62χρονο, κάτοικο Ανδραβίδας και γνωστό άτομο στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με το 32χρονο, αφού ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σύμφωνα με το patrisnews.com. Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην εφημερίδα «Πατρίς» επισημαίνουν ότι «μας είχε πει ότι θα τους έδιωχνε από το σπίτι πριν από τη λήξη του συμβολαίου που έχει ισχύ έως τον Μάρτιο». Πρόσφατα μάλιστα είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του φερόμενου ως δράστη, από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία του βασικού υπόπτου, ο οποίος μένει μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διαπράχθηκε η στυγερή δολοφονία, παρουσία και δικαστικού λειτουργού. Κατά την έρευνα φαίνεται πως βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του 62χρονου τα οποία και στάλθηκαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς ένας κάλυκας εντοπίστηκε στο σπίτι του εγκλήματος.

Για καταθέσεις κλήθηκαν από την Ασφάλεια η μητέρα του ιδιοκτήτη, η οποία έμενε στο επάνω όροφο, αλλά και ο βιολογικός πατέρας του 10χρονου αγοριού που αντίκρισε την οικογένειά του νεκρή, μόλις έφτασε για να πάρει μαζί τον γιο του στην Αθήνα.

Ιατροδικαστική εξέταση: Πυροβόλησαν τους γονείς και έπνιξαν τα παιδιά

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στην Πάτρα, η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο». Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments