Πολιτισμός

PFW: Το σόου του Olivier Rousteing είναι ένας φόρος τιμής για την εμπόλεμη κατάσταση

PFW: Το σόου του Olivier Rousteing είναι ένας φόρος τιμής για την εμπόλεμη κατάσταση

Πηγή Φωτογραφίας: glow.gr

PFW: Η αυλαία σηκώθηκε με τον οίκο Dior και την Maria Grazia Chiuri να συνδέει με τον καλύτερο τρόπο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με την πιο updated συλλογή της,

Η Fashion Week στην Πόλη του Φωτός συνεχίζεται, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να παρουσιάζουν τις καινούριες τους συλλογές για την Fall/Winter 2022 season και να ανοίγουν νέους και απόλυτα μοντέρνους «δρόμους» στον fashion world. Η αυλαία σηκώθηκε με τον οίκο Dior και την Maria Grazia Chiuri να συνδέει με τον καλύτερο τρόπο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με την πιο updated συλλογή της. Σειρά είχαν Yves Saint Laurent, Balmai που παρουσίασαν τα big trend της επόμενης σεζόν, τα οποία θέλουμε να φορέσουμε από τώρα.

PFW: Balmain

O creative dierector του οίκου, Οlivier Rousteing, ο οποίο έχει καταφέρει όλο τον κόσμο της μόδας να μιλάει γι’ αυτόν παρουσίασε την συλλογή του για το freBalmain για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 στην Πόλη του Φωτός. Πολλές διασημότητες βρέθηκαν στο fron row του show, ανάμεσά τους οι η Serena Williams, η Madelaine Petsch και η Adriana Lima.

O Rousteing γιόρτασε πρόσφατα τα 10 χρόνια του ως καλλιτεχνικός διευθυντής στον γαλλικό οίκο. Για τη συγκεκριμένη συλλογή του άντλησε έμπνευση από το μέλλον -όπως και πολλοί άλλοι σχεδιαστές- και πειραματίστηκε με τις φόρμες, τα υφάσματα, τις αντιθέσεις αλλά και αρσενικό-θηλυκό στοιχείο μέσα από έντονα, αρρενωπά κοψίματα και αέρινα και απαλά, θηλυκά υφάσματα.

PFW: Saint Laurent

Ο Anthony Vacarello, του Saint Laurent, αποφάσισε να παρουσιάσει τις καταπληκτικές δημιουργίες του σε μία πασαρέλα μπροστά στον Πύργο του Eiffel. Ούτως ή άλλως είναι γνωστό πως ο σχεδιαστής αγαπάει ιδιαίτερα δύο πράγματα. Το ένα είναι το μαύρο χρώμα και το άλλο το Παρίσι. Έτσι λοιπόν η συλλογή χαρακτηρίστηκε για ακόμα μία φορά από την αβίαστη κομψότητα. Είχε ’90s coolness μέσα από μακριές σιλουέτες που στένευαν από την μέση και κάτω και διακριτικές «εκρήξεις» χρωμάτων που έκαναν τη διαφορά και χάριζαν περισσότερη δυναμική στη συλλογή.

Κι εδώ το front row ήταν γεμάτο από «μεγάλα» ονόματα της μόδας αλλά και ολόκληρης της καλλιτεχνικής σκηνής. Οι πρωταγωνιστές του Euphoria, Maude Apatow, Jacob Elordi και Dominic Fike, έδωσαν το παρών στο σηος μαζί με άλλες σημαντικές προσωπικότητες όπως η Demi Moore, η Victoria Beckham, ο ράπερ K-pop Mark Tuan, η Catherine Deneuve, ο Riz Ahmed, η Amber Valletta και η Donatella Versace.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments