Lifestyle

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα και τον Μάνο Παπαγιάννη να κατεβαίνει»
Σωτήρης Καλυβάτσης: «Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα».

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου θα βρεθούν σε λίγο καιρό στα δικαστήρια, για όσα συνέβησαν στο Θέατρο Χυτήριο το 2018. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος θα καταθέσει από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου, καλεσμένος στο Πρωινό την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, είπε τα εξής:

«Δεν είδα το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω πει αυτό που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, «εκσφενδονίστηκε», ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ… Εγώ όταν έφτασα στον επάνω όροφο, είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει.

Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα».

Η Σοφία Παυλίδου ήξερε ότι η κοινωνία τότε δεν ήταν έτοιμη για ένα ελληνικό #MeToo

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Πετάει, πετάει. Η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου είχε πραγματοποιηθεί στην προ #MeToo εποχή, τότε που η κοινωνία δεν ήταν τόσο έτοιμη να πάρει χωρίς «ναι μεν, αλλά» το πλευρό των θυμάτων βίας.

«Η κοινωνία τότε δεν ήταν έτοιμη κι αυτό το ένιωσα στο πετσί μου. Είμαι χαρούμενη σήμερα για την εξέλιξη της. Χαίρομαι που τα social δίνουν βήμα στο θύμα κι όχι στο θύτη. Ανακουφίζομαι που τόσοι άνθρωποι βρίσκουν το θάρρος να ομολογήσουν πως έχουν υποστεί κακοποίηση όποιας μορφής κι εμείς με τη σειρά μας τους αγκαλιάζουμε από καρδιάς», είχε γράψει η ηθοποιός στο Instagram πριν από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν όλοι είχαμε στρέψει το βλέμμα μας στο θέατρο και στις καταγγελίες κακοποίησης που γίνονταν εντός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments