Trash

Survivor Spoiler 8/3: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο της επικοινωνίας

Survivor Spoiler 8/3: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο της επικοινωνίας
Survivor Spoiler 8/3: Ποια ομάδα θα πάρει την πολυπόθητη νίκη;

Στα ύψη είναι η ψυχολογία των Διασήμων στο Survivor 2022, καθώς όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι ασφαλείς αυτή τη βδομάδα, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στο αγώνισμα για την ασυλία.Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα είναι τρεις Μαχητές. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Σάββας Κάλφας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μάλιστα, στην ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού αν ο παίκτης περίμενε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και να είναι υποψήφιος, ο Σπύρος απάντησε:

«Το περίμενα, Γιώργο μου… Είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και ψηφίζουμε αγωνιστικά… Τα κορίτσια μας έχουν αποδείξει ήδη πως τόσο δυνατές που είναι, τόσο περισσότερο τρώμε και επιβιώνουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

Στο αποψινό επεισόδιο τώρα, Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν μάχη για να κατακτήσουν το αγώνισμα της επικοινωνίας και να μάθουν νέα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Survivor Spoiler 8/3: Ποια ομάδα κερδίζει όμως το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε, όπως πάντα, με κάθε επιφύλαξη, η εβδομάδα δεν ξεκίνησε τόσο καλά για την μπλε ομάδα και αυτό συνεχίζεται. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, τη νίκη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor παίρνουν και πάλι οι Διάσημοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments