Ελλάδα

Σοκ στην Καβάλα: Ο 23χρονος εγγονός έδειρε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του

Σοκ στην Καβάλα: Ο 23χρονος εγγονός έδειρε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του
Η άτυχη ηλικιωμένη φέρεται να είχε πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον εγγονό της κι άλλες φορές

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία στη Χρυσούπολη Καβάλας από την αποκάλυψη ότι μία 83χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή, αφού προηγουμένως ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο τον 23χρονο εγγονό της, ο οποίο3ς μάλιστα πολύ συχνά βιαιοπραγούσε σε βάρος της ηλικιωμένης.

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί αίσθηση είναι η επισήμανση του δελτίου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία ότι «με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος –ο οποίος ομολόγησε προανακριτικά την πράξη του και πλέον θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή- είπε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας ότι άρχισε να χτυπάει την ηλικιωμένη γυναίκα, επειδή τον ξύπνησε με την ομιλία της.

Φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι αντιλήφθηκε πως του ζήτησε νερό, με τον νεαρό να χτυπάει μέχρι θανάτου (σ.σ. βρέθηκαν μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα της 83χρονης) τη γιαγιά του.

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι ξανακοιμήθηκε και το πρωί όταν αντιλήφθηκε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν αναπνέει, κάλεσε σε ένα γραφείο κηδειών λέγοντας τους ότι η γιαγιά του έπεσε και μάλλον σκοτώθηκε. Ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών, υποψιασμένος, του είπε να πάρει τηλέφωνο έναν γιατρό και την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα άγρια χτυπημένη και ζήτησαν τη συνδρομή του ιατροδικαστή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τον θάνατο της 83χρονης ενώ κράτησαν τον 23χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 83χρονη κατευθείαν ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατέληξε από άγριο ξυλοδαρμό και όχι από πέσιμο όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος εγγονός της. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 23χρονος νεαρός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ο πατέρας του είναι ανάπηρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments