Πολιτισμός

Μικρά ανθρωπάκια περπατούν σε φθαρμένους τοίχους της Μαδρίτης

Μικρά ανθρωπάκια περπατούν σε φθαρμένους τοίχους της Μαδρίτης

Πηγή Φωτογραφίας: Together

Μικρές φιγούρες με τις σκιές τους ζωντανεύουν τη δισδιάστατη επιφάνεια και μια αφήγηση ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του περαστικού που θα κοιτάξει από κοντά.

Η τελευταία παρέμβαση σε αστικό περιβάλλον του καλλιτέχνη δρόμου Pejac ακούει στο όνομα «Τα Πάντα Είναι Σχετικά».

Ο καλλιτέχνης σκορπίζει μικρές φιγούρες στον τοίχο στο πλάι της αίθουσας τέχνης VETA, στη γειτονιά Carabanchel της Μαδρίτης επιζητώντας να εμπλουτίσει τις ατέλειες του τοίχου που ξεφλουδίζει. Μικρές φιγούρες με τις σκιές τους ζωντανεύουν τη δισδιάστατη επιφάνεια και μια αφήγηση ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του περαστικού που θα κοιτάξει από κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pejac (@pejac_art)

Φορτισμένη με σουρεαλισμό, η καλλιτεχνική παρέμβαση «Τα Πάντα Είναι Σχετικά» επαναφέρει στη ζωή αυτούς τους άδειους χώρους και προσφέρει μια αφήγηση: με συλλογικό τρόπο και οργανωμένα, μια σειρά από μικροσκοπικές φιγούρες προσπαθεί να σύρει κομμάτια του τοίχου λες και είναι πολύτιμα αντικείμενα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pejac (@pejac_art)

Ο Pejac διατηρεί την αρχική κατάσταση του «καμβά» με στόχο να τραβήξει την προσοχή σε αυτό που ήδη υπάρχει. Προσκαλεί τους περαστικούς να δουν αυτά τα κομμάτια της ζωγραφιάς με υπερηφάνεια και φρέσκια ματιά. «Πιθανόν είναι ο τρόπος του να τραγουδήσει τα εγκώμια της ιστορίας της γειτονιάς και των κατοίκων της, τα εγκώμια αυτού που είναι αυθεντικό».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments