Trash

Survivor Spoiler 30/3: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε – Η ομάδα που κερδίζει

Survivor Spoiler 30/3: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε – Η ομάδα που κερδίζει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor Spoiler 30/3: Η ανατροπή που κανείς δεν περίμενε και δικαιώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Ένας πολύ ανατρεπτικός αγώνας έρχεται σήμερα, αλλά και μία αποχώρηση έκπληξη που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές. Στο σημερινό Survivor θα παρακολουθήσουμε δύο τραυματισμούς και τρεις διαφορετικούς παίκτες υποψήφιους για αποχώρηση. Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω χθες και κέρδισαν την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να τους δώσουν δύναμη.Μία νέα μέρα ξεκινά, όμως, σήμερα και όχι ιδιαίτερα καλή για τους Κόκκινους, αφού στον σημερινό αγώνα δε θα τραυματιστεί μόνο ένας, αλλά δύο παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη που τραυματίζεται σοβαρά και την Ασημίνα που στο τρέιλερ τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο φορείο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Έτσι, οι μπλε έχουν ένα προβάδισμα, ενώ η ψυχολογία των κόκκινων έχει πέσει στα τάρταρα. Δύο συμπαίκτες τους, δύο από τους καλύτερους παίκτες τραυματίζονται. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για την υγεία και το μέλλον των παικτών. Φυσικά είναι η μεγαλύτερη ανυσιχία όλων.

Σε σοκ βρίσκονται και οι μπλε, οι οποίοι ανησυχούν για τους αντίπαλους παίκτες. Τον αγώνα, λοιπόν, κερδίζουν οι μπλε με τους κόκκινους να μένουν πίσω και να ανησυχούν τόσο για τον Σοϊλέδη και την Ασημίνα, όσο και για την αποχώρηση.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor

Εκτός, όμως, από το Spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/3) στο Survivor, πληροφορίες ήρθαν για τον πάικτη που ταξιδέψεις πίσω στην Ελλάδα. Το φαβορί προς αποχώρηση ήταν η Τζο, ούσα νέα παίκτρια, στη συνέχεια πολλοί ήθελαν τον Απόστολο Ρουβά να φεύγει από την Καραιβική, αλλά τελικά άλλη έκανε την ανατροπή.

Έτσι, η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι άλλη από τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η παίκτρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση για έκτη φορά. Δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη νέα παίκτρια, την Τζο, αλλά και τον Απόστολο Ρουβά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments