Focus

Mohamed Hadid: Έχασε όλα του τα χρήματα ο πατέρας των αδερφών Hadid

Mohamed Hadid: Έχασε όλα του τα χρήματα ο πατέρας των αδερφών Hadid

Πηγή Φωτογραφίας: usweekly.gr

Mohamed Hadid: Ο πατέρας της Gigi και της Bella Hadid υπήρξε εκατομμυριούχος κατασκευαστής και τώρα άφραγκος.

Ποιος θα πίστευε πως ο εκατομμυριούχος κατασκευαστής Mohamed Hadid, ο οποίος έχει δημιουργήσει τα πιο πολυτελή κτίρια στο Beverly Hills, κάνοντας μια πλουσιοπάροχη ζωή, έμεινε χωρίς χρήματα;

Ο πατέρας των supermodels Gigi και Bella Hadid, των οποίων οι καριέρες έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται εν μέσω παρακμής, αφού κηρύσσοντας χρεωκοπία αναγκάστηκε να υποβάλλει την έκταση των 267 στρεμμάτων στους λόφους του Λος Άντζελες σε πλειστηριασμό. Ειδικότερα, ο γνωστός κατασκευαστής επρόκειτο να δημιουργήσει ένα τεράστιο πολυτελές ξενοδοχείο με στάβλους αλόγων, ένα ελικοδρόμιο, 11 επαύλεις, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

Επιπλέον, μέσα στον Μάρτιο ξεκίνησε η κατεδάφιση της απέραντης έπαυλης που σκόπευε να φτιάξει στην περιοχή του Bel Air, εξαιτίας των διαμαρτυριών γειτόνων, οι οποίοι φοβούνταν μήπως έπεφτε κάτι από ψηλά και κατέστρεφε τα σπίτια τους, δεδομένων των καταπατήσεων του Hadid και των εγκρίσεων από την πολεοδομία που δεν είχε λάβει. Ειδικότερα, το δικαστήριο για την υπόθεση διήρκεσε 5 χρόνια, με την απόφαση να βγαίνει πριν από λίγες ημέρες. Το 2019, ένας δικαστής είχε κρίνει πως η 4ωροφη κατοικία ήταν κίνδυνος προς το κοινό.

Η περιουσία του

Ο Hadid φημολογείται πως έχει παραβιάσει αρκετούς κανόνες κατά την κατασκευή των κτιρίων του, κάτι για το οποίο είχε λάβει πρόστιμο, παρόλα αυτά συνέχιζε με την ίδια πρακτική. “Όταν ξεκίνησα μαζί του δεν ήταν έτσι, όμως δεν έδινα μεγάλη προσοχή στις άδειες. Ο ίδιος γινόταν περισσότερο τολμηρός όσο έπαιρνε τα τεράστια δάνεια και ο εγωισμός του εξερράγη. Σταμάτησα όταν τρελάθηκε με την κατοικία του Strada Vecchia. Τρελάθηκε, κάνοντας ό,τι ήθελε”, δήλωσε ο Russell Linch, συνεργάτης που είχε δουλέψει για 15 χρόνια με τον διάσημο κατασκευαστή.

Αναμφίβολα, ο Hadid έχασε εκατομμύρια δολάρια, εξαιτίας των προβλημάτων που του συνέβησαν, των δικαστικών διαμαχών, των δανείων και των πληρωμών που δεν έκανε ποτέ. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δήλωσε στο δικαστήριο πως αδυνατούσε να αναλάβει μόνος του την κατεδάφιση του κτιρίου του, που βγήκε σε πλειστηριασμό, με το Celebrity Net Worth να αναφέρει πως η περιουσία του Hadid ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια δολάρια, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτό ισχύει.

“Είναι αδύνατο να εκτιμήσουμε την πραγματική του περιουσία”, δήλωσε πρώην συνεργάτης του, ενώ ο Linch εξήγησε πως “εξαρτάται από το ποιος ρωτάει. Στα χαρτιά του δικαστηρίου λέει πως έχει λίγα χρήματα. Κανείς όμως δεν θα μάθει ποτέ”. Ο ίδιος πάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ενώπιον του 1,5 εκατομμυρίου followers του φέρεται λες και δεν έχει συμβεί τίποτα, κάνοντας μάλιστα ένα sneak peek των πρόσφατων πρότζεκτ του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments