Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης από Φόρουμ των Δελφών: Ο Πούτιν επιθυμεί αποσταθεροποίηση της Ευρώπης

Άδωνις Γεωργιάδης από Φόρουμ των Δελφών: Ο Πούτιν επιθυμεί αποσταθεροποίηση της Ευρώπης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άδωνις Γεωργιάδης από Φόρουμ των Δελφών: «Η αντίδραση της Ευρώπης μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με κάνει υπερήφανο που είμαι Ευρωπαίος», είπε από τους Δελφούς ο Άδωνις Γεωργιάδης  στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. 

«Η αντίδραση της Ευρώπης μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με κάνει υπερήφανο που είμαι Ευρωπαίος», είπε από τους Δελφούς ο Άδωνις Γεωργιάδης  στο πλαίσιο του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Η Ευρώπη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκινείτο με μία μεγάλη αφέλεια έναντι της Ρωσίας

«Νομίζω ότι η Ευρώπη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκινείτο με μία μεγάλη αφέλεια έναντι της Ρωσίας και η λέξη αφέλεια που χρησιμοποιώ είναι μία ήπια έκφραση. Διότι το να εμπιστευτεί η Ευρώπη, τελικά, σε τόσο μεγάλο βαθμό την ενέργεια της από τη Ρωσία ενός ανθρώπου, όπως αποδείχθηκε ότι είναι ο κ. Πούτιν, ένας άνθρωπος αδίστακτος, ο οποίος δεν υπολογίζει το διεθνές δίκαιο και διαπράττει τα εγκλήματα που βλέπουμε τώρα στην Ουκρανία, νομίζω υπάρχει μία πολύ κρίσιμη στιγμή, όπου κάπου η Ευρώπη έκανε λάθος», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Επί του θέματος συνέχισε: «Τώρα είμαι βέβαιος ότι ο πρόεδρος Πούτιν δεν θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να κάνει την εισβολή στην Ουκρανία, εάν δεν αισθανόταν ισχυρός, λόγω αυτής της εξάρτησης της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο κατά βάση. Άρα, ναι η Ευρώπη βρέθηκε σε σοκ, διότι αν κάποιος το πίστευε στα αλήθεια ότι αυτό μπορούσε να συμβεί θα είχε λάβει τα μέτρα του πολύ πολύ νωρίς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments