Διεθνή

Ρωσία: Περικύκλωση των μεγαλύτερων στρατευμάτων της Ουκρανίας

Ρωσία: Περικύκλωση των μεγαλύτερων στρατευμάτων της Ουκρανίας
Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να ανακαταλάβουν όλες τις περιοχές που έχουν χάσει και γι'αυτό το λόγο είναι έτοιμοι να περικυκλώσουν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας

Οι Ρώσοι είναι αποφασισμένοι να ανακαταλάβουν όλες τις περιοχές που έχουν χάσει και γι’αυτό το λόγο είναι έτοιμοι να περικυκλώσουν τις μεγαλύτερες στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Άμυνας του Ντονέτσκ, Εντουάρντ Μπασούριν, η Ρωσία έχει συγκεντρώσει αρκετούς άνδρες και είναι έτοιμοι για την περικύκλωση της πιο ισχυρής ομάδας ουκρανικών στρατευμάτων

Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε πως η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση θα γίνει σε ένα τόξο 200km που εκτείνεται από τα  «νότια του Ντόνετσκ» έως τη Σλαβιάνκα και πως αν δεν παραδοθούν, ο ρωσικός στρατός θα την εξουδετερώσει. Μάλιστα αν συμβεί αυτό η Ουκρανία θα έχει χάσει τον στρατό της.

«Το θέμα της αποστρατικοποίησης, μπορεί κανείς ας πούμε, θα έχει επιλυθεί κατά 90%», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στα χέρια των Ρώσων το λιμάνι της Μαριούπολης, λέει το Ria Novosti

Στα χέρια των Ρώσων βρίσκεται πλέον το λιμάνι της Μαριούπολης, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το δίκτυο Ria Novosti.

Το μεγαλύτερο λιμάνι της Αζοφικής περιήλθε υπό την ηγεσία τους, μετά την εξουδετέρωση των ουκρανικών στρατευμάτων, δήλωσε ο επικεφαλής των δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν.

Ο Εντουάρντ Μπασουριν, δήλωσε, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, ότι η «κατοικημένη περιοχή της Μαριούπολης είναι στην πραγματικότητα απελευθερωμένη από τους Ουκρανούς μαχητές». Έτσι 185 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments