Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Στις 15 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εγκληματική οργάνωση

Χρυσή Αυγή: Στις 15 Ιουνίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εγκληματική οργάνωση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Οι δικηγόροι πολιτικής αγωγής έχουν υποβάλλει αίτημα η δίκη να γίνει στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών  λόγω της μεγάλης χωρητικότητά της

Στις 15 Ιουνίου 2022 προσδιορίστηκε  η εκδίκαση  σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας .

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη  δημοσίευση του σκεπτικού  της καταδικαστικής απόφασης  του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, μετρά ήδη αντίστροφα ο χρόνος για να ανοίξει η αυλαία της σοβαρής αυτής δίκης σε δεύτερο βαθμό.

Οι καταδικασθέντες πρωτοδίκως  θα καθίσουν ξανά στο εδώλιο προκειμένου να δικαστούν από  για σειρά αξιόποινων πράξεων που τους αποδίδεται, μεταξύ των οποίων και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013.

Οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής  έχουν ήδη υποβάλλει αίτημα η δίκη  να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών  λόγω της μεγάλης χωρητικότητά της και οι δικαστές που θα κληρωθούν να είναι από την πρώτη κιόλας μέρα αποκλειστικής απασχόλησης , ώστε να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments