Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητά μας

Θεοδωρικάκος: Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητά μας
Θεοδωρικάκος: Ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και σημείωσε πως "η αλήθεια θα λάμψει". 

Την ασφάλεια των πολιτών ως πρώτη προτεραιότητα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος. Ο αρμόδιος υπουργός αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και σημείωσε πως “η αλήθεια θα λάμψει”.

«Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη, απελευθερώνονται δυνάμεις από πάρεργα που έκανε μέχρι τώρα η αστυνομία για να αυξηθεί η δύναμή της στις γειτονιές και για αυτό η εγκληματικότητα σταδιακά μειώνεται τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και στην υπόλοιπη χώρα», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ σημείωσε ότι το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν αλλεπάλληλες εξιχνιάσεις εγκλημάτων και όλοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη. «Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση των ημερών. Να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τις ανακριτικές αρχές. Η αλήθεια θα λάμψει», υπογράμμισε.

Για την ακρίβεια και τα ενεργειακά

«Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ελληνική οικογένεια, κάθε ελληνικό νοικοκυριό, γιατί υπάρχει μεγάλη δοκιμασία από την ακρίβεια, από τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν εκτοξευτεί». Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δίνει μάχη στην Ευρώπη ώστε η Ε.Ε να αναλάβει συνολικά τη στήριξη των νοικοκυριών, ενώ είναι ξεκάθαρη η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εκπονήσει εθνικό σχέδιο για τη μείωση των τιμών του ρεύματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments