Τεχνολογία

Γειά σου Ελλάδα: Επίσημη παρουσίαση των vivo Smartphones που έρχονται 23 Μαίου

Γειά σου Ελλάδα: Επίσημη παρουσίαση των vivo Smartphones που έρχονται 23 Μαίου
Η vivo, ένας εκ των Top 5 κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της, επεκτείνοντας την παρουσία της στην Ελλάδα.

Η vivo, η εταιρεία smartphones που βρίσκεται στην 5 η θέση παγκοσμίως 1 , ανακοίνωσε επίσημα την παρουσία της στην Ελλάδα. Mε δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 αγορές παγκοσμίως, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 εκατομμυρίων πελατών, καθώς χαρακτηρίζεται από τον έντονο προσανατολισμό των προϊόντων της στις ανάγκες των καταναλωτών, με καινοτόμα προϊόντα, ενώ επίσης είναι η πρώτη που παρουσίασε μερικά από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της βιομηχανίας των smartphones, όπως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων επί οθόνης και το σύστημα κάμερας με σταθεροποίηση gimbal.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε «Γεια σου Ελλάδα!» στα ΜΜΕ και στο ελληνικό κοινό και να συστήθουμε επίσημα. Από το πρώτο μας «Γεια σου Ευρώπη», τον Οκτώβριο του 2020, αναπτυσσόμαστε σταθερά σε 12 αγορές και τα vivo smartphones έχουν λάβει θερμή υποδοχή από τελικούς καταναλωτές και από επιχειρηματικούς συνεργάτες. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με γνώμονα τη φιλοσοφία Ben Fen να κάνουμε τα σωστά πράγματα με το σωστό τρόπο.», τόνισε ο Βασίλης Κατσαφάδος, Διευθυντής Marketing και Omnichannel, στην vivo Ελλάδας.

Μεγαλώνοντας βήμα-βήμα

Η vivo μπορεί να υπερηφανεύεται για την προσεκτική προσέγγιση της αγοράς. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της παραγωγής smartphones, η προσεκτική και μεθοδική ανάπτυξη της εταιρείας έχει αποδειχθεί επιτυχημένη καθώς η εταιρεία ηγείται σε πολλές αγορές Ασίας-Ειρηνικού, συμπεριλαμβανομένης της εγχώριας αγοράς της στην Κίνα. Έχοντας πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων και των προτιμήσεων των καταναλωτών στην Ελλάδα, η vivo θα διαθέσει στην ελληνική αγορά την Δευτέρα 23 Μαΐου τις νέες συσκευές στο σύνολο των συνεργαζόμενων καταστημάτων του λιανεμπορίου και των Operators ώστε να είναι απόλυτα προσβάσιμα στο ευρύ κοινό.

Highlight your self, με το νέο vivo V23 5G

Η vivo παρουσίασε επίσης το τελευταίο της smartphone, το V23 5G. Το τελευταίο μέλος της σειράς V ξεχωρίζει χάρη στο προηγμένο σύστημα μπροστινής κάμερας και τη μοναδική σχεδίασή του. Διαθέτει συνδυασμό μπροστινής κάμερας αυτόματης εστίασης 50 Megapixel καθώς και υπερευρυγώνιου φακού 8 Megapixel, σε συνδυασμό με Dual Tone Spotlight, χάρη σε δύο φώτα LED στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαμβάνουν φωτογραφίες selfie με μοναδικό τρόπο. Το κομψό στυλ της εξαιρετικά λεπτής συσκευής, λάμπει με μια ειδική γυάλινη επιφάνεια η οποία αλλάζει χρώμα και ανταποκρίνεται στο φως UV για να αλλάξει τα χρώματα, μεταβαίνοντας από ζεστές, ανακουφιστικές αποχρώσεις σε ψυχρούς, καθαρούς τόνους. Όσον αφορά την απόδοση, το vivo V23 διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 και διαθέτει ρύθμιση 12 GB RAM + 256 GB ROM, καθώς και οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90 Hz

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments