Πολιτισμός

Avatar 2: Ορίστηκε η πρεμιέρα της ταινίας

Avatar 2: Ορίστηκε η πρεμιέρα της ταινίας
Avatar 2: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα ταινία

Ύστερα από 13 σχεδόν χρόνια πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία sci fi , Avatar, με τους θαυμαστές να μην μπορούν να συγκρατήσουν τους ενθουσιασμό τους. Ο ενθουσιασμός είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο που μέχρι και ο παραγωγός της ταινίας John Landau δεν κρατήθηκε και έδωσε όλες τις πληροφορίες του sequel του James Cameron.

Μια από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές που έσπασε ρεκόρ και ταμεία επιστρέφει ανανεωμένη προκαλώντας αντιδράσεις. Μέχρι πρότεινως δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει και η υπόθεση ήταν άγνωστη.

Αν κάποιος ξέρει τα μυστικά για το πώς πρέπει να γυριστεί μια ταινία που σπάει κάθε ρεκόρ, αυτός δεν είναι άλλος από τον James Cameron. To έκανε μία φορά με τον Τιτανικό, αλλά με το Avatar κατάφερε το ακατόρθωτο στον τομέα του. Μάλιστα υποστηρίζει πως δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να αναζωπυρώσει το πάθος των θαυμαστών και να γεμίσει για ακόμη μια φορά τις αίθουσες.

Για περίπου μια δεκαετία ήταν στην πρώτη θέση με τις μεγαλύτερες εισπράξεις και μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα που πήρε την πρωτιά το Avengers: Endgame, γύρισε στην κορυφή και αυτή τη στιγμή είναι το πιο επικερδές φιλμ όλων των εποχών συγκεντρώνοντας 2,8 δις έσοδα και συνεχίζει.

Είναι επίσημο πως η ταινία Avatar 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στην μεγάλη οθόνη στις 16 Δεκεμβρίου του 2022

Σε περίπτωση που δυσκολέυεστε να θυμηθείτε με λεπτομέρειες την πρώτη ταινία, η ιστορία του Avatar ήταν αυτή ενός βετεράνου πεζοναύτη που βρίσκει τη λύτρωση σε έναν εξωγήινο πολιτισμό το έτος 2154. Στον πλανήτη Pandora γνωρίζει τους Na’vi οι οποίοι του προσφέρουν ένα σώμα για να ζήσει αποδεσμεύοντάς τον από την ανθρώπινη φύση και την αναπηρία που του είχε προκαλέσει η ζωή του στη Γη. Εκεί θα γνωρίσει τη Neytiri και όταν οι Na’vi θα βρεθούν μπροστά στον κίνδυνο από τους γήινους, ο Sully θα πολεμήσει για τη νέα του πατρίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments