Αθλητισμός

Daily Mail: Επιστολή Μαρινάκη στην EFL για την εισαγωγή στο VAR στο Πρωτάθλημα

Daily Mail: Επιστολή Μαρινάκη στην EFL για την εισαγωγή στο VAR στο Πρωτάθλημα
Daily Mail: Επιστολή στην EFL (England Football League), έστειλε, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, «Daily Mail», ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης

Επιστολή στην EFL (England Football League), έστειλε, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, «Daily Mail», ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητώντας μεταρρυθμίσεις στην Championship, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του VAR, μετά τη διαιτησία στην κρίσιμη ήττα (1-0) από την Μπόρνμουθ.

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι έπρεπε να είχαν υπέρ τους ένα πέναλτι όταν ο Σαμ Σάριτζ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Μαρκ Τράβερς. Μάλιστα ο μάνατζερ της Νότιγχαμ Στιβ Κούπερ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής Στιούαρτ Άτγουελ και ο βοηθός του ζήτησαν συγγνώμη μετά τον αγώνα της Τρίτης επειδή δεν καταλόγισαν το πέναλτι.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, η EFL, πρόκειται να εισαγάγει τη χρήση του VAR στα παιχνίδια των Playoff της Championship (3-14/05 και 16-17/05- τελικός 29/05).

Μαρινάκης: “«επιτακτική ανάγκη» να εφαρμοστεί το VAR στο Πρωτάθλημα”

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: Ο ιδιοκτήτης της Forest, Ευάγγελος Μαρινάκης, παραπονέθηκε στην EFL για το επίπεδο διαιτησίας και είπε ότι είναι «επιτακτική ανάγκη» να εφαρμοστεί το VAR στο Πρωτάθλημα.

Έκτοτε, υπάρχουν αναφορές ότι το VAR πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος τις επόμενες εβδομάδες.

Ο μάνατζερ Στιβ Κούπερ αποκάλυψε ότι ο διαιτητής Στιούαρτ Άτγουελ και ο βοηθός του ζήτησαν συγγνώμη μετά τον αγώνα της Τρίτης επειδή δεν καταλόγισαν πέναλτι όταν ο Σάριτζ κατέρρευσε στη μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Μαρκ Τράβερς.

«Έχουν σηκώσει τα χέρια τους και αντιμετώπισαν ένα τεράστιο λάθος», είπε στο BBC Radio Nottingham. «Δεν βοηθάει πραγματικά, αλλά τουλάχιστον είχαν την ευγένεια να δεχτούν την απόφαση που πήραν». Ο κ. Μαρινάκης είναι επίσης δυσαρεστημένος για την τρέχουσα τηλεοπτική συμφωνία στη δεύτερη κατηγορία, η οποία πιστεύει ότι είναι «εξαιρετικά χαμηλή» λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες του τμήματος.

Η υπάρχουσα συμφωνία με το Sky Sports ισχύει μέχρι το 2023 και προβλέπει ότι οι σύλλογοι λαμβάνουν περίπου 2,5 εκατομμύρια λίρες ετησίως, επιπλέον ενός ευέλικτου ποσού με βάση το πόσα παιχνίδια τους προβάλλονται ζωντανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments