Πολιτική

Τζορτζ Τσούνης: Το πρώτο μήνυμα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Τζορτζ Τσούνης: Το πρώτο μήνυμα του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Η πρώτη ανάρτηση του νέου Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα και ο σύντομος χαιρετισμός του

Το πρώτο μήνυμά του, μετά την “αλλαγή σκυτάλης” στον λογαριασμό στο twitter έστειλε ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος αναλάμβάνει καθήκοντα στη θέση του απερχόμενου Τζέφρι Πάιατ.

Σε μία σύντομη ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 0 Τζορτζ Τσούνης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα από Αθήνα! Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα και να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ».

Το προφίλ του Τζορτζ Τσούνη

Ο κ. Τσούνης είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας που έχει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς είναι ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του ξενοδοχειακού ομίλου Chartwell Hotels.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει ισχυρή παρουσία σε όλες τις βορειοανατολικές πολιτείες και συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα του χώρου όπως η «Hilton», «Marriott» και «Intercontinental».

Το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, είχε εξεταστεί η πιθανότητα της τοποθέτησης του στη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στη Νορβηγία, μιας προσπάθειας, όμως, που τελικά δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο κ. Τσούνης είχε την ευκαιρία να αναλάβει μια σειρά ρόλων στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες που εκτιμάται ότι θα ισχυροποιήσουν τη νέα του υποψηφιότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments