Ελλάδα

Βαγγέλης Μπαλίκος: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος

Βαγγέλης Μπαλίκος: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών

Θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του διακεκριμένου δημοσιογράφου και συνεκδότη της ειδικής αθλητικής- στοιχηματικής εφημερίδας Match Money, Βαγγέλης Μπαλίκος.

Είχε μια επιτυχημένη διαδρομή κυρίως στο αθλητικό ρεπορτάζ και ήταν από τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ  ΣΠΟΡ, τον Μαϊο του 1993,  του πρώτου αμιγώς αθλητικού ραδιοφώνου με τις ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα.

Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης του. Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Από το 2003  άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Βαγγέλης Μπαλίκος γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα Έβρου και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Νέα Ορεστιάδα απ΄όπου είχε τις καλύτερες αναμνήσεις και φιλίες από τα μαθητικά του χρόνια. Παρακολουθούσε πάντα και ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τη Θράκη και έδινε το “παρών” του στις δραστηριότητες των Θρακών στην Αθήνα και ειδικά  στην Καλλιθέα.  Ενεργός πολίτης, ευαίσθητη προσωπικότητα (δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό του αδελφού του σε τροχαίο όταν ήταν πολύ νέος) είχε πολλούς φίλους στον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments